“Bu davanın hizmetinde olmak benim için onurdur”

SİYASET 27.06.2018 - 11:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1910+ kez okundu.
 

“Bu davanın hizmetinde olmak benim için onurdur”

Milliyetçi Hareket Partisi Adana 3. Sıra Milletvekili adayı Cahit Öztok, 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve 27. Dönem Milletvekili seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize hayırlı olması temennisinde bulundu.
“SONSUZ TEŞEKKÜRLER” Milliyetçi Hareket Partisi Adana 3. Sıra Milletvekili adayı Cahit Öztok, erken seçim kararı alınmasıyla birlikte partisinin tüm birimleri ve ekip arkadaşlarıyla birlikte sahaya indiklerini ifade ederek “Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim süreci boyunca bizlere destek olan İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, belediyelerimize, Ülkü Ocaklarımıza, Seçim Koordinasyon Merkezimize, gece gündüz demeden bu kutlu dava için büyük emek harcayan gönüllü arkadaşlarımıza, büyük fedakârlıklar göstererek bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza ve dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler bu davanın birer neferiyiz ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin her daim emrindeyiz. Ülkü ve ülke sevgisini her zaman güçlü kılan bir davanın hizmetinde olmak ayrıca bir onurdur. Bu vesile ile şükranlarımı sunuyorum. Yolumuz ve bahtımız açık olsun” diye konuştu. “ADANA İÇİN ÇALIŞACAKLARINA İNANCIM TAMDIR” 24 Haziran seçimlerinde Adana’dan milletvekili seçilen siyasi partilerin milletvekillerini kutlayan MHP Adana 3. Sıra Milletvekili adayı Cahit Öztok, “Halkımızın hür iradesi sandığa yansımıştır. Mensubu bulunduğu siyasi partiden Adana Milletvekili seçilen tüm arkadaşlarımı kutluyorum, yeni dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ülkemiz, milletimiz ve Adanamız için faydalı çalışmalar yapacaklarına inancım tamdır” şeklinde konuştu.    
Milliyetçi Hareket Partisi Adana 3. Sıra Milletvekili adayı Cahit Öztok, 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve 27. Dönem Milletvekili seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

“SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Milliyetçi Hareket Partisi Adana 3. Sıra Milletvekili adayı Cahit Öztok, erken seçim kararı alınmasıyla birlikte partisinin tüm birimleri ve ekip arkadaşlarıyla birlikte sahaya indiklerini ifade ederek “Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim süreci boyunca bizlere destek olan İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, belediyelerimize, Ülkü Ocaklarımıza, Seçim Koordinasyon Merkezimize, gece gündüz demeden bu kutlu dava için büyük emek harcayan gönüllü arkadaşlarımıza, büyük fedakârlıklar göstererek bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza ve dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler bu davanın birer neferiyiz ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin her daim emrindeyiz. Ülkü ve ülke sevgisini her zaman güçlü kılan bir davanın hizmetinde olmak ayrıca bir onurdur. Bu vesile ile şükranlarımı sunuyorum. Yolumuz ve bahtımız açık olsun” diye konuştu.

“ADANA İÇİN ÇALIŞACAKLARINA İNANCIM TAMDIR”

24 Haziran seçimlerinde Adana’dan milletvekili seçilen siyasi partilerin milletvekillerini kutlayan MHP Adana 3. Sıra Milletvekili adayı Cahit Öztok, “Halkımızın hür iradesi sandığa yansımıştır. Mensubu bulunduğu siyasi partiden Adana Milletvekili seçilen tüm arkadaşlarımı kutluyorum, yeni dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ülkemiz, milletimiz ve Adanamız için faydalı çalışmalar yapacaklarına inancım tamdır” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.