BU FUARDA GÜZELLİK VAR!

GÜNDEM 15.11.2019 - 17:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2319+ kez okundu.
 

BU FUARDA GÜZELLİK VAR!

  SAKİNE AYHAN / EGEMEN  Adana’da kişisel bakımıyla görünümüne önem verenler için Start Fuarcılık tarafından organize edilen Estetik, Güzellik ve Kozmetik Fuarı ilgi görüyor.  Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş’ın katılımıyla TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılan fuarda, onlarca firma katılanlara cilt bakımı yaptı, ürünlerini tanıttı. 1 dakikada takılabilen protez tırnaklar, ayak çatlakları için geliştirilmiş cihazlar, bitkisel ürünlerden hazırlanmış maskeler, nemlendirici ve kremler, fit bir vücuda sahip olmak için uygulanan yeni nesil yöntemlerle gelenleri adeta şaşkına çeviren fuar, 17 Kasım Pazar akşamına kadar gezilebilecek.   Start Fuarcılık Genel Müdürü Ozan Öztürk, fuarın Adana'da ticari hayata önemli ivme kazandıracağına inandıklarını söyledi. Binlerce ürün için kampanyalı satışların da yapılacağını anlatan Öztürk, fuarda konusunda uzman yerli ve yabancı doktorlar, kozmetik ve renkli makyaj uzmanları, güzellik ve bakım profesyonellerinin katılımıyla dünyadaki son güzellik trendleri, en yeni ürün, yöntem ve ekipmanların bir araya geldiğini söyledi.

 

SAKİNE AYHAN / EGEMEN 
Adana’da kişisel bakımıyla görünümüne önem verenler için Start Fuarcılık tarafından organize edilen Estetik, Güzellik ve Kozmetik Fuarı ilgi görüyor. 

Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş’ın katılımıyla TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılan fuarda, onlarca firma katılanlara cilt bakımı yaptı, ürünlerini tanıttı. 1 dakikada takılabilen protez tırnaklar, ayak çatlakları için geliştirilmiş cihazlar, bitkisel ürünlerden hazırlanmış maskeler, nemlendirici ve kremler, fit bir vücuda sahip olmak için uygulanan yeni nesil yöntemlerle gelenleri adeta şaşkına çeviren fuar, 17 Kasım Pazar akşamına kadar gezilebilecek.  

Start Fuarcılık Genel Müdürü Ozan Öztürk, fuarın Adana'da ticari hayata önemli ivme kazandıracağına inandıklarını söyledi. Binlerce ürün için kampanyalı satışların da yapılacağını anlatan Öztürk, fuarda konusunda uzman yerli ve yabancı doktorlar, kozmetik ve renkli makyaj uzmanları, güzellik ve bakım profesyonellerinin katılımıyla dünyadaki son güzellik trendleri, en yeni ürün, yöntem ve ekipmanların bir araya geldiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.