BU OKUL ALKIŞLANIR

EĞİTİM 10.01.2018 - 15:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2272+ kez okundu.
 

BU OKUL ALKIŞLANIR

Şehit Muhammet Ali Demir Ortaokulu Okul Meclisi üyeleri Toplum Hizmeti Projesi kapsamında Huzurevi’ni ziyaret etti.
  Adana’nın merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri mahallesindeki Şehit Muhammet Ali Demir Ortaokulu Okul Meclisi üyeleri, Toplum Hizmeti Projesi kapsamında Huzurevi’ne ziyarette bulundu.  Okul Rehber Öğretmeni Hüseyin Kuş’un organizasyonunda gerçekleştirilen ziyarette sınıf temsilcilerinin anneleri tarafından tuz ve şeker oranları ayarlanmış yiyecekler özenle hazırlandı. Öğrencilerin yoğun çalışması sayesinde çam sakızı çoban armağanı minik ama şirin hediyeler alındı. Etkinlikte Huzurevi sakinlerine bu yiyecekler ikram edildi, hediyeler sunuldu. Haftalarca hazırlanan müzik gurubu, yaşlıların en sevdiği parçaları çaldı. Hep birlikte türküler söylendi, sohbetler edildi. Rehber öğretmeni Hüseyin Kuş, Huzurevi sakinlerinin etkinlikten çok memnun kaldıklarını, mutlu olduklarını, etkinlikte en çok dikkatini çekenin ise sohbetler sırasında “Maddi bir şeye ihtiyacımız yok, yiyecek ihtiyacımız yok, tek isteğimiz bizi sık sık ziyaret edin” ifadeleri olduğunu belirtti. Hüseyin Kuş, en az iki ayda bir etkinliği tekrar edeceklerini, okulların Toplum Hizmeti Projesi kapsamında Huzurevi ziyareti yapmalarını önerdiğini, etkinliğin çocuklar üzerinde çok ciddi olumlu etkiler bıraktığını, çocuk ve sevgi evlerine de ziyaret planladıklarını ifade etti.
Şehit Muhammet Ali Demir Ortaokulu Okul Meclisi üyeleri Toplum Hizmeti Projesi kapsamında Huzurevi’ni ziyaret etti.

 

Adana’nın merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri mahallesindeki Şehit Muhammet Ali Demir Ortaokulu Okul Meclisi üyeleri, Toplum Hizmeti Projesi kapsamında Huzurevi’ne ziyarette bulundu. 
Okul Rehber Öğretmeni Hüseyin Kuş’un organizasyonunda gerçekleştirilen ziyarette sınıf temsilcilerinin anneleri tarafından tuz ve şeker oranları ayarlanmış yiyecekler özenle hazırlandı. Öğrencilerin yoğun çalışması sayesinde çam sakızı çoban armağanı minik ama şirin hediyeler alındı. Etkinlikte Huzurevi sakinlerine bu yiyecekler ikram edildi, hediyeler sunuldu. Haftalarca hazırlanan müzik gurubu, yaşlıların en sevdiği parçaları çaldı. Hep birlikte türküler söylendi, sohbetler edildi. Rehber öğretmeni Hüseyin Kuş, Huzurevi sakinlerinin etkinlikten çok memnun kaldıklarını, mutlu olduklarını, etkinlikte en çok dikkatini çekenin ise sohbetler sırasında “Maddi bir şeye ihtiyacımız yok, yiyecek ihtiyacımız yok, tek isteğimiz bizi sık sık ziyaret edin” ifadeleri olduğunu belirtti. Hüseyin Kuş, en az iki ayda bir etkinliği tekrar edeceklerini, okulların Toplum Hizmeti Projesi kapsamında Huzurevi ziyareti yapmalarını önerdiğini, etkinliğin çocuklar üzerinde çok ciddi olumlu etkiler bıraktığını, çocuk ve sevgi evlerine de ziyaret planladıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.