Burak Akkul ve eşi Seda Akkul koronavirüsü yendi

MAGAZİN 09.04.2020 - 13:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2221+ kez okundu.
 

Burak Akkul ve eşi Seda Akkul koronavirüsü yendi

Günlerdir koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören ünlü sunucu Burak Akkul hastalığı yendi. Eşi Seda Akkul ile bir video çekerek müjdeli haberi veren Akkul, "Yendim seni korona" dedi.     Koronavirüs nedeniyle tedavi gören sunucu Burak Akkul, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla hastalığı yendiğini duyurdu. Akkul hasta yatağından çektiği videoda "Yendim seni korona" diyerek sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Ayrıca Burak Akkul'un eşi Seda Akkul da videoda eşinden sonra söz alarak hastalığı yendiklerini duyurdu. "EŞİMLE NEGATİF RAPORLARIMIZI ALDIM" Televizyonda hazırlayıp sunduğu 'Çok Gezenti' programıyla bilinen ünlü sunucu Burak Akkul ile eşi Seda Akkul, bir süre önce korona virüs nedeniyle tedavi altına alınmışlardı. Bir süredir yoğun bakımda tedavisi süren Burak Akkul, bugün hasta yatağında yatarken video çekerek sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Akkul, "20 gün yoğun bakımda uyutulmanın ardından servis odasındayım. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesinde Dr. Mehmet Altıntaş ve hastane ekibine bir süre daha emanetiz. Seda Akkul ile 2. Covid-19 negatif raporlarımızı aldık. Ben biraz daha güçlenince evimize döneceğiz" ifadelerine yer verdi.  

Günlerdir koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören ünlü sunucu Burak Akkul hastalığı yendi. Eşi Seda Akkul ile bir video çekerek müjdeli haberi veren Akkul, "Yendim seni korona" dedi.

 
 

Koronavirüs nedeniyle tedavi gören sunucu Burak Akkul, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla hastalığı yendiğini duyurdu. Akkul hasta yatağından çektiği videoda "Yendim seni korona" diyerek sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Ayrıca Burak Akkul'un eşi Seda Akkul da videoda eşinden sonra söz alarak hastalığı yendiklerini duyurdu.

"EŞİMLE NEGATİF RAPORLARIMIZI ALDIM"

Televizyonda hazırlayıp sunduğu 'Çok Gezenti' programıyla bilinen ünlü sunucu Burak Akkul ile eşi Seda Akkul, bir süre önce korona virüs nedeniyle tedavi altına alınmışlardı. Bir süredir yoğun bakımda tedavisi süren Burak Akkul, bugün hasta yatağında yatarken video çekerek sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Akkul, "20 gün yoğun bakımda uyutulmanın ardından servis odasındayım. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesinde Dr. Mehmet Altıntaş ve hastane ekibine bir süre daha emanetiz. Seda Akkul ile 2. Covid-19 negatif raporlarımızı aldık. Ben biraz daha güçlenince evimize döneceğiz" ifadelerine yer verdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.