“Bütün kadınların ekonomik gücü olsun istiyorum”

SİYASET 04.06.2018 - 09:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2295+ kez okundu.
 

“Bütün kadınların ekonomik gücü olsun istiyorum”

Seçim çalışmalarına devam eden MHP milletvekili adayı Eczacı Yeşim Akkaş, Sarıçam Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Akkaş, tek amacının kadınların eğitim ve ekonomik şartlarının iyileştirilmesini sağlamak olduğunu söyledi. Akkaş, “Kadının eğitimi ve ekonomisi iyi olursa yüzü güler, yüzü gülen kadın topluma büyük katkı sağlar” dedi.
MHP’li Akkaş’ı Sarıçam Kent Konseyi Başkanı İbrahim Akyürek, Başkan Yardımcısı Ayla Gül Emrahoğlu, Elif Hatun Kılıçbeyli, Başkan Danışmanı Çağatay Akçalı, Cumali Yakan, Genel Sekreter Feyhan Özkılıç, Başkanvekili Mustafa Pekel ve Sarıçam Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.  Sarıçam Kent Konseyi Başkanı İbrahim Akyürek, ziyaretten dolayı Akkaş’a teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulundu. MHP milletvekili adayı Eczacı Yeşim Akkaş, kendisinin de Sarıçam Kent Konseyi’nin bir üyesi olduğunu hatırlatarak, “Bugün MHP milletvekili adayınız olarak karşınızdayım. Ülkemiz çok ciddi bir süreçten geçiyor. 15 Temmuz süreciyle ortaya çıktı ki iç ve dış mihraklar ülkemiz üzerindeki oynadığı oyunlardan hiçbir şekilde vazgeçmeyecek” dedi.  Ülke sınırlarının güvenliği, toplumsal düzenin refahı için Cumhur İttifakı’nın zorunlu hale geldiğine dikkat çeken Akkaş, “Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 7 Haziran süreciyle Yenikapı ruhuyla ortaya çıkan bir ittifak ruhunun devamını Cumhur İttifakı’na yansıtmıştır. Bu gerekli ve zorunludur. Bu süreç içerisinde bizim Cumhurbaşkanı adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu.  27 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde vatandaşların iki kez oy kullanacağını anlatan Akkaş, “Cumhur İttifakı’nda MHP’ye teveccühte bulunmanızı istiyorum” dedi.  “KADIN KOOPPERATİFİ KURMANIN GURURUNU YAŞIYORUM” Milletvekili adayı olarak önceliğinin kadın istihdamı ve eğitimi olduğunu anlatan MHP Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, aynı zamanda Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği başkan yardımcısı olduğunu hatırlattı. Akkaş, şunları söyledi: “Kadının güçlenmesi ve daha sosyal bir birey olarak farkındalık yaratması adına canla başla çalıştım, çalışıyorum, bundan sonra da çalışacağım. Bölgemizde faaliyette bulunan tekstil firmalarıyla bir araya geldik. Ürettikleri gömlekler, çantalar, etekler, takılar, tokalar var. İstanbul’da yaptırdıkları işlerin bir kısmını artık Sarıçam’daki kadınlarımız yapıyor. Sarıçam Belediyesi ile hayata geçirdiği proje kapsamında 100 kadınımız bu tekstil firmasının Adana’daki işlerini yapıyor, bir ilki başarıyoruz.” Akkaş, tekstil alanındaki çalışmaları hızlandırıp ilk kez bir kadın kooperatifini hayata geçirmenin gururunu yaşamak istediklerini bildirdi. Akkaş, “İstiyorum ki bütün kadınların ekonomik gücü olsun.” dedi. Sarıçam Kent Konseyi ziyareti sonrası MHP milletvekili adayı Eczacı Yeşim Akkaş, hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Seçim çalışmalarına devam eden MHP milletvekili adayı Eczacı Yeşim Akkaş, Sarıçam Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Akkaş, tek amacının kadınların eğitim ve ekonomik şartlarının iyileştirilmesini sağlamak olduğunu söyledi. Akkaş, “Kadının eğitimi ve ekonomisi iyi olursa yüzü güler, yüzü gülen kadın topluma büyük katkı sağlar” dedi.

MHP’li Akkaş’ı Sarıçam Kent Konseyi Başkanı İbrahim Akyürek, Başkan Yardımcısı Ayla Gül Emrahoğlu, Elif Hatun Kılıçbeyli, Başkan Danışmanı Çağatay Akçalı, Cumali Yakan, Genel Sekreter Feyhan Özkılıç, Başkanvekili Mustafa Pekel ve Sarıçam Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. 
Sarıçam Kent Konseyi Başkanı İbrahim Akyürek, ziyaretten dolayı Akkaş’a teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulundu. MHP milletvekili adayı Eczacı Yeşim Akkaş, kendisinin de Sarıçam Kent Konseyi’nin bir üyesi olduğunu hatırlatarak, “Bugün MHP milletvekili adayınız olarak karşınızdayım. Ülkemiz çok ciddi bir süreçten geçiyor. 15 Temmuz süreciyle ortaya çıktı ki iç ve dış mihraklar ülkemiz üzerindeki oynadığı oyunlardan hiçbir şekilde vazgeçmeyecek” dedi. 
Ülke sınırlarının güvenliği, toplumsal düzenin refahı için Cumhur İttifakı’nın zorunlu hale geldiğine dikkat çeken Akkaş, “Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 7 Haziran süreciyle Yenikapı ruhuyla ortaya çıkan bir ittifak ruhunun devamını Cumhur İttifakı’na yansıtmıştır. Bu gerekli ve zorunludur. Bu süreç içerisinde bizim Cumhurbaşkanı adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu. 
27 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde vatandaşların iki kez oy kullanacağını anlatan Akkaş, “Cumhur İttifakı’nda MHP’ye teveccühte bulunmanızı istiyorum” dedi. 
“KADIN KOOPPERATİFİ KURMANIN GURURUNU YAŞIYORUM”
Milletvekili adayı olarak önceliğinin kadın istihdamı ve eğitimi olduğunu anlatan MHP Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, aynı zamanda Sarıçam Girişimci Kadınlar Derneği başkan yardımcısı olduğunu hatırlattı. Akkaş, şunları söyledi: “Kadının güçlenmesi ve daha sosyal bir birey olarak farkındalık yaratması adına canla başla çalıştım, çalışıyorum, bundan sonra da çalışacağım. Bölgemizde faaliyette bulunan tekstil firmalarıyla bir araya geldik. Ürettikleri gömlekler, çantalar, etekler, takılar, tokalar var. İstanbul’da yaptırdıkları işlerin bir kısmını artık Sarıçam’daki kadınlarımız yapıyor. Sarıçam Belediyesi ile hayata geçirdiği proje kapsamında 100 kadınımız bu tekstil firmasının Adana’daki işlerini yapıyor, bir ilki başarıyoruz.” Akkaş, tekstil alanındaki çalışmaları hızlandırıp ilk kez bir kadın kooperatifini hayata geçirmenin gururunu yaşamak istediklerini bildirdi. Akkaş, “İstiyorum ki bütün kadınların ekonomik gücü olsun.” dedi. Sarıçam Kent Konseyi ziyareti sonrası MHP milletvekili adayı Eczacı Yeşim Akkaş, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.