BÜYÜK GECE İÇİN SON HAZIRLIKLAR

GÜNDEM 28.04.2017 - 07:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2926+ kez okundu.
 

BÜYÜK GECE İÇİN SON HAZIRLIKLAR

16 Mayıs’ta gerçekleştirilecek “Engel Olma Destek Ol” defilesinin provaları yapıldı
  16 Mayıs’ta Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleştirilecek “Engel Olma Destek Ol” temalı defile öncesi hazırlıklar son sürat sürüyor. 27 toplum gönüllüsü kadının 27 özel gereksinimli çocukla birlikte podyuma çıkacağı defile öncesi, Ünlü Modacı Ertan Kayıtken kostüm provalarını gerçekleştirdi. Gece için yapılan bağışların Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği aracılığıyla yine özel gereksinimli çocuklar yararına kullanılacağı belirtildi.   Geçtiğimiz yıl Murat Yıldırım tarafından ilki hayata geçirilen ve geliri engelliler yararına kullanılan "Engel Olma Destek Ol" temalı defilenin ikincisi 16 Mayıs 2017 tarihinde Adana Atlı Spor Kulübü'nün katkılarıyla gerçekleştirilecek. Defilede; iş, sanat, siyaset dünyasının önde gelen ve sosyal sorumluluk projelerine katkı koyan kadınları, engelli çocuklarla birlikte podyuma çıkacak.   PROVALAR YAPILDI HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR Bu yılki defilenin kostüm sponsorluğunu, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle bilinen Modacı Ertan Kayıtken üstlenecek. Defile öncesi kadınlarla bir araya gelen Ertan Kayıtken, defile öncesi kostüm provalarını gerçekleştirdi ve toplum gönüllüsü kadınlarla bir araya geldi. Moda, giyim, tarz ve makyaj üzerine kadınlara küçük tiyolar da veren Kayıtken, gecenin kusursuz geçmesi için yoğun çaba sarf edeceğini söyledi. Defilede 27 kadın ve 27 engelli çocuk ünlü Modacı Ertan Kayıtken'in gece için özel tasarladığı kostümlerle podyuma çıkacak. İzmirli Modacı Erdal Kayıtken, Barış Manço, İvana Sert, Gonca Vuslateli, Ceyda Ateş gibi birçok ünlü simayı giydirmesiyle bilindiği gibi sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle de tanınıyor. BAĞIŞLAR ARTI EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ’NE Defileye Adana protokolü, iş dünyası temsilcileri, milletvekilleri, STK ve oda başkanları, medya temsilcileri ve engelli bireylerle aileleri davet edilecek. Sosyal sorumluluk projesi olarak hayat bulacak defileden elde edilecek bağışlar yine engelli bireyler için kullanılacak ve Artı Eğitim Gönülleri Derneği'ne aktarılacak. Bu gelirin nereye aktarılacağını ve hangi projelerde kullanılacağını aynı gece medyayla paylaşacaklarını belirten Dernek Başkanı Fatoş Başak Şen, amaçlarının engelli bireylerin yaşamını daha kolaylaştırmak ve eğitim ve sağlık konularında kendilerine destek sağlamak olduğunu söyledi. KİMLER ÇIKACAK 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek defilede podyuma çıkacak isimler şöyle: Ayça Katlav, Ayşegül Milli, Ayşin Tatlıtuğ, Belkıs Azınç, Beyza Aksan, Bikem Uludağ, Cemre Aydın, Demet Bilici, Derya Çağlar Usta, Duygu Civan, Emine Erdem, Funda Altundamla, Gizem Geylani, Hazal Şen, Kübra Akkaş, Mahaa Daas, Mina Yenice, Nigar Ataman, Nihan Baycık, Özge Berfu Kaya, Pınar Cavlak, Serap Sezer Tenikeci, Sibel Esmek, Sinem Alıravcı, Sumru Şen, Talya Civan, Yasemin Kutlu Varan.  
16 Mayıs’ta gerçekleştirilecek “Engel Olma Destek Ol” defilesinin provaları yapıldı

 

16 Mayıs’ta Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleştirilecek “Engel Olma Destek Ol” temalı defile öncesi hazırlıklar son sürat sürüyor. 27 toplum gönüllüsü kadının 27 özel gereksinimli çocukla birlikte podyuma çıkacağı defile öncesi, Ünlü Modacı Ertan Kayıtken kostüm provalarını gerçekleştirdi. Gece için yapılan bağışların Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği aracılığıyla yine özel gereksinimli çocuklar yararına kullanılacağı belirtildi.

 

Geçtiğimiz yıl Murat Yıldırım tarafından ilki hayata geçirilen ve geliri engelliler yararına kullanılan "Engel Olma Destek Ol" temalı defilenin ikincisi 16 Mayıs 2017 tarihinde Adana Atlı Spor Kulübü'nün katkılarıyla gerçekleştirilecek. Defilede; iş, sanat, siyaset dünyasının önde gelen ve sosyal sorumluluk projelerine katkı koyan kadınları, engelli çocuklarla birlikte podyuma çıkacak.
 

PROVALAR YAPILDI HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Bu yılki defilenin kostüm sponsorluğunu, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle bilinen Modacı Ertan Kayıtken üstlenecek. Defile öncesi kadınlarla bir araya gelen Ertan Kayıtken, defile öncesi kostüm provalarını gerçekleştirdi ve toplum gönüllüsü kadınlarla bir araya geldi. Moda, giyim, tarz ve makyaj üzerine kadınlara küçük tiyolar da veren Kayıtken, gecenin kusursuz geçmesi için yoğun çaba sarf edeceğini söyledi. Defilede 27 kadın ve 27 engelli çocuk ünlü Modacı Ertan Kayıtken'in gece için özel tasarladığı kostümlerle podyuma çıkacak. İzmirli Modacı Erdal Kayıtken, Barış Manço, İvana Sert, Gonca Vuslateli, Ceyda Ateş gibi birçok ünlü simayı giydirmesiyle bilindiği gibi sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle de tanınıyor.

BAĞIŞLAR ARTI EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ’NE

Defileye Adana protokolü, iş dünyası temsilcileri, milletvekilleri, STK ve oda başkanları, medya temsilcileri ve engelli bireylerle aileleri davet edilecek. Sosyal sorumluluk projesi olarak hayat bulacak defileden elde edilecek bağışlar yine engelli bireyler için kullanılacak ve Artı Eğitim Gönülleri Derneği'ne aktarılacak. Bu gelirin nereye aktarılacağını ve hangi projelerde kullanılacağını aynı gece medyayla paylaşacaklarını belirten Dernek Başkanı Fatoş Başak Şen, amaçlarının engelli bireylerin yaşamını daha kolaylaştırmak ve eğitim ve sağlık konularında kendilerine destek sağlamak olduğunu söyledi.


KİMLER ÇIKACAK

16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek defilede podyuma çıkacak isimler şöyle: Ayça Katlav, Ayşegül Milli, Ayşin Tatlıtuğ, Belkıs Azınç, Beyza Aksan, Bikem Uludağ, Cemre Aydın, Demet Bilici, Derya Çağlar Usta, Duygu Civan, Emine Erdem, Funda Altundamla, Gizem Geylani, Hazal Şen, Kübra Akkaş, Mahaa Daas, Mina Yenice, Nigar Ataman, Nihan Baycık, Özge Berfu Kaya, Pınar Cavlak, Serap Sezer Tenikeci, Sibel Esmek, Sinem Alıravcı, Sumru Şen, Talya Civan, Yasemin Kutlu Varan.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.