BÜYÜKNACAR'DAN KURBAN MESAJI

GÜNDEM 29.07.2020 - 14:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1491+ kez okundu.
 

BÜYÜKNACAR'DAN KURBAN MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediye Meclis Üyesi Arzu Büyüknacar, Kurban Bayramı’nın Türk ve İslam alemi için hayırlara kapı açması temennisinde bulundu.
Büyüknacar, etkileri hala devam eden koronavirüs salgınıyla dünya ile birlikte ülkemizin de büyük mücadele ettiğine dikkat çekti. Bu yılın başlarından itibaren etkisini gösteren salgın hastalığın dünyada ticari ilişkiler başta olmak üzere, ekonomik, kültürel ve sosyal dengeleri büyük sekteye uğrattığına dikkat çeken Büyüknacar, “Bu Kurban Bayramı da belki yakınlarımızın, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, sevdiklerimizin kapısını çalamayacak, hoş bir sohbet yapamayacağız. Ancak biz her zaman gönülleri geniş, sohbetleri doyumsuz, sofraları herkese açık bir milletin evlatlarıyız” dedi. Kurban Bayramı’nın Müslüman Türk milleti için büyük anlamı olduğuna vurgu yapan Büyüknacar, “Manevi bir atmosfere girerken Yüce Allah’ın milletimizin her bir ferdini daha mutlu ve huzurlu günlere kavuşturmasını temenni ederim” diye konuştu.  Büyüknacar, bu bayram olmasa da gelecek bayramların; çocukların koşup oynayacağı, büyüklerin ellerinin öpüleceği, sevdiklerin birbirine kavuşacağı, kardeşlik, kaynaşma ve dayanışmanın en güzel yaşandığı günler olmasını temenni etti. Büyüknacar, sağlıkları için vatandaşlar da pandemi konusunda uyarıp maske takma, sosyal mesafeyi koruma ve el temizliğine dikkat etme çağrısında bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediye Meclis Üyesi Arzu Büyüknacar, Kurban Bayramı’nın Türk ve İslam alemi için hayırlara kapı açması temennisinde bulundu.

Büyüknacar, etkileri hala devam eden koronavirüs salgınıyla dünya ile birlikte ülkemizin de büyük mücadele ettiğine dikkat çekti. Bu yılın başlarından itibaren etkisini gösteren salgın hastalığın dünyada ticari ilişkiler başta olmak üzere, ekonomik, kültürel ve sosyal dengeleri büyük sekteye uğrattığına dikkat çeken Büyüknacar, “Bu Kurban Bayramı da belki yakınlarımızın, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, sevdiklerimizin kapısını çalamayacak, hoş bir sohbet yapamayacağız. Ancak biz her zaman gönülleri geniş, sohbetleri doyumsuz, sofraları herkese açık bir milletin evlatlarıyız” dedi.

Kurban Bayramı’nın Müslüman Türk milleti için büyük anlamı olduğuna vurgu yapan Büyüknacar, “Manevi bir atmosfere girerken Yüce Allah’ın milletimizin her bir ferdini daha mutlu ve huzurlu günlere kavuşturmasını temenni ederim” diye konuştu.  Büyüknacar, bu bayram olmasa da gelecek bayramların; çocukların koşup oynayacağı, büyüklerin ellerinin öpüleceği, sevdiklerin birbirine kavuşacağı, kardeşlik, kaynaşma ve dayanışmanın en güzel yaşandığı günler olmasını temenni etti.

Büyüknacar, sağlıkları için vatandaşlar da pandemi konusunda uyarıp maske takma, sosyal mesafeyi koruma ve el temizliğine dikkat etme çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.