Büyükşehir Belediyesi’nden festival tadında açılış

GÜNDEM 05.11.2018 - 16:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2133+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi’nden festival tadında açılış

  Adanalılara dört mevsim göl manzaralı piknik keyfi yaşatacak Mangal Park, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katılımı ile açıldı “ÇELİK TAKOZLARIN ÜZERİNDEN SİLİNDİR GİBİ GEÇİYORUZ” Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyhan Baraj Gölü kıyısında yapımı tamamlanan Mangal Park, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü’nün mangal başına geçmesi ile açıldı. Adanalıların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen açılışta hemşerilerine hitap eden Başkan Sözlü, Mangal Park’ın Adana’ya çok yakıştığını ifade ederken “Biz belediyeciliği halkımız ve şehrimiz için yapıyoruz. Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. Yanı başımızdaki çöreklenmiş çelik takozların üzerinden silindir gibi geçiyoruz” dedi. EŞİYLE BİRLİKTE MANGAL YAKTI Kent halkının nezih bir ortamda ailecek piknik yapıp, hoşça vakit geçirmesi için Seyhan Baraj Gölü’nün kuzeyindeki Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda yapılan ve üç aylık çalışmayla tamamlanan Mangalpark’ta eşi Zeynep Sözlü ile birlikte mangal yakan Başkan Sözlü, hemşerilerinin fotoğraf çekilme isteğini de geri çevirmedi. ŞÖLEN HAVASINDA AÇILDI Adana genelinde 1 milyon 574 bin metrekare yeni yeşil alan kazandıran Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın yürüttüğü Mangal Park proje sahasında barbeküler, çeşmeler, kameriyeler, tuvaletler, büfeler, piknik masaları ve çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, bisiklet yolu, engellilerin yararlanacağı yollar ve otopark yer alıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçıları ve Şehir Bandosu sevilen şarkılarla piknik keyfi yaşayan vatandaşları neşelendirirken jetski, uçurtma sörfü, yelken ve paramotor gösterileri, animatörlerin şovları Mangalpark’ı festival meydanına dönüştürdü.  

 

Adanalılara dört mevsim göl manzaralı piknik keyfi yaşatacak Mangal Park, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katılımı ile açıldı

“ÇELİK TAKOZLARIN ÜZERİNDEN SİLİNDİR GİBİ GEÇİYORUZ”

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyhan Baraj Gölü kıyısında yapımı tamamlanan Mangal Park, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü’nün mangal başına geçmesi ile açıldı. Adanalıların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen açılışta hemşerilerine hitap eden Başkan Sözlü, Mangal Park’ın Adana’ya çok yakıştığını ifade ederken “Biz belediyeciliği halkımız ve şehrimiz için yapıyoruz. Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. Yanı başımızdaki çöreklenmiş çelik takozların üzerinden silindir gibi geçiyoruz” dedi.

EŞİYLE BİRLİKTE MANGAL YAKTI

Kent halkının nezih bir ortamda ailecek piknik yapıp, hoşça vakit geçirmesi için Seyhan Baraj Gölü’nün kuzeyindeki Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda yapılan ve üç aylık çalışmayla tamamlanan Mangalpark’ta eşi Zeynep Sözlü ile birlikte mangal yakan Başkan Sözlü, hemşerilerinin fotoğraf çekilme isteğini de geri çevirmedi.

ŞÖLEN HAVASINDA AÇILDI

Adana genelinde 1 milyon 574 bin metrekare yeni yeşil alan kazandıran Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın yürüttüğü Mangal Park proje sahasında barbeküler, çeşmeler, kameriyeler, tuvaletler, büfeler, piknik masaları ve çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, bisiklet yolu, engellilerin yararlanacağı yollar ve otopark yer alıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçıları ve Şehir Bandosu sevilen şarkılarla piknik keyfi yaşayan vatandaşları neşelendirirken jetski, uçurtma sörfü, yelken ve paramotor gösterileri, animatörlerin şovları Mangalpark’ı festival meydanına dönüştürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.