Büyükşehir’den İstiklal Marşı’nın en güzel okuyan öğrencilere bilgisayar ödülü

GÜNDEM 15.03.2018 - 12:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2719+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den İstiklal Marşı’nın en güzel okuyan öğrencilere bilgisayar ödülü

  Adana Büyükşehir Belediyesi, İstiklal Marşı’nın kabulünün 97’inci yılında düzenlenen İstiklal Marşı’nı En Güzel Ben Okuyorum Yarışması’nda birincilikleri kazanan öğrencileri diz üstü bilgisayarla ödüllendirdi. Milli Eğitim Adana İl Müdürlüğü, Kurtuluş Savaşı’nın amacını ve ruhunu, milletin bağımsızlık ve azmini dile getiren İstiklal Marşı´nın kabul edildiği 12 Mart Günü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri çerçevesinde İstiklal Marşı’nı En Güzel Ben Okuyorum Yarışması organize etti. İlk genelinde ilkokul, ortaokul ve liselerde ayrı ayrı gerçekleştirilen yarışmada Adana Büyükşehir Belediye birincilikleri kazanan öğrencileri diz üstü bilgisayar ile ödüllendirdi. Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nda düzenlenen törende Çukurova İMKB İlkokulu’ndan Elif Adıgüzel, Seyhan 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu’ndan Şeyma Fatma Eskigölge ve Seyhan ÇEP Mes. Tek. Anadolu Lisesi’nden Leventcan Filik’e diz üstü bilgisayarlarını Başkan Hüseyin Sözlü adına Kültür Şube Müdürü Yusuf Delikoca takdim etti.    

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, İstiklal Marşı’nın kabulünün 97’inci yılında düzenlenen İstiklal Marşı’nı En Güzel Ben Okuyorum Yarışması’nda birincilikleri kazanan öğrencileri diz üstü bilgisayarla ödüllendirdi.
Milli Eğitim Adana İl Müdürlüğü, Kurtuluş Savaşı’nın amacını ve ruhunu, milletin bağımsızlık ve azmini dile getiren İstiklal Marşı´nın kabul edildiği 12 Mart Günü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri çerçevesinde İstiklal Marşı’nı En Güzel Ben Okuyorum Yarışması organize etti. İlk genelinde ilkokul, ortaokul ve liselerde ayrı ayrı gerçekleştirilen yarışmada Adana Büyükşehir Belediye birincilikleri kazanan öğrencileri diz üstü bilgisayar ile ödüllendirdi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nda düzenlenen törende Çukurova İMKB İlkokulu’ndan Elif Adıgüzel, Seyhan 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu’ndan Şeyma Fatma Eskigölge ve Seyhan ÇEP Mes. Tek. Anadolu Lisesi’nden Leventcan Filik’e diz üstü bilgisayarlarını Başkan Hüseyin Sözlü adına Kültür Şube Müdürü Yusuf Delikoca takdim etti.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.