BÜYÜKŞEHİR İŞÇİ ALIYOR!

GÜNDEM 06.01.2021 - 15:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2871+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR İŞÇİ ALIYOR!

Borç ve parasızlık bahanesiyle 2 bin işçi atan Zeydan Karalar, Ulaşım A.Ş. üzerinden 210 işçi alacak.
  Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra ‘borçlar ile parasızlık’ bahanesine sığınarak 2000’e yakın çalışanın iş akitlerini fesheden Zeydan Karalar, belediyenin 14 milyon lira sermayeli şirketi Ulaşım A.Ş.’ye 210 işçi alıyor.  İŞTE ALINACAK İŞÇİLER  Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Sertan Hepsağ imzasıyla Kurum Dışı İşçi Alım Talep Formu’na göre, işe alınacakların sayısı ve nitelikleri şöyle olacak. 75 düz işçi, 30 operatör, 15 usta, 20 güvenlik görevlisi, 15 büro personeli, 30 ağır vasıta şoförü, 25 E sınıfı şoför. 3000 İŞÇİYİ EKMEĞİNDEN ETTİ, ŞİMDİ İLANA ÇIKMIŞ! Adana Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, sosyal medya hesabından belediyenin işçi alımına tepki gösterdi. Gülaçtı, “3000'e yakın işçi/emekçi kardeşimizi siyasi soykırımla ve çeşitli bahanelerle ekmeğinden eden, işe dönüşlerini engellemek için Adanalı’nın parası olan milyonlarca lirayı tazminat olarak vermeyi göze alan Zeydan Karalar ve yönetimi, 200'den fazla yeni işçi alımı için ilana çıkmış!” yazdı.
Borç ve parasızlık bahanesiyle 2 bin işçi atan Zeydan Karalar, Ulaşım A.Ş. üzerinden 210 işçi alacak.

 


Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra ‘borçlar ile parasızlık’ bahanesine sığınarak 2000’e yakın çalışanın iş akitlerini fesheden Zeydan Karalar, belediyenin 14 milyon lira sermayeli şirketi Ulaşım A.Ş.’ye 210 işçi alıyor. 

İŞTE ALINACAK İŞÇİLER 
Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Sertan Hepsağ imzasıyla Kurum Dışı İşçi Alım Talep Formu’na göre, işe alınacakların sayısı ve nitelikleri şöyle olacak. 75 düz işçi, 30 operatör, 15 usta, 20 güvenlik görevlisi, 15 büro personeli, 30 ağır vasıta şoförü, 25 E sınıfı şoför.

3000 İŞÇİYİ EKMEĞİNDEN ETTİ, ŞİMDİ İLANA ÇIKMIŞ!
Adana Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, sosyal medya hesabından belediyenin işçi alımına tepki gösterdi. Gülaçtı, “3000'e yakın işçi/emekçi kardeşimizi siyasi soykırımla ve çeşitli bahanelerle ekmeğinden eden, işe dönüşlerini engellemek için Adanalı’nın parası olan milyonlarca lirayı tazminat olarak vermeyi göze alan Zeydan Karalar ve yönetimi, 200'den fazla yeni işçi alımı için ilana çıkmış!” yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.