Büyükşehir Yollarda, Akçatekir yaylasını şenlendirdi

GÜNDEM 09.07.2018 - 11:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2661+ kez okundu.
 

Büyükşehir Yollarda, Akçatekir yaylasını şenlendirdi

Adana Büyükşehir Belediyesi,Pozantı’nın gözde yaylası Akçatekir’de Sanat TIR’ı, sağlık otobüsü gezici kütüphane ve gezici dijital mamografi cihazı ile hem eğlence, hem de sağlık hizmetini bir arada sundu.
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kültür, sanat ve sağlık hizmetlerini bir arada sunduğu Büyükşehir Yollarda etkinliği Pozantı’nın gözde yaylası Akçatekir’işenlendirdi. Oksijeni bol serin havası ve doğal güzelliklerle bezeli  Akçatekir’e gidenSanat TIR’ı  sağlık otobüsü, gezici kütüphane ve gezici dijital mamografi cihazı ile binlerce yaylacıya hem eğlence, hem de sağlık hizmeti bir arada sunuldu. BİRLİK, BERABERLİK PEKİŞTİ Başkan Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde milliyetçi, üretken belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini sergileyen Adana Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın koordinesinde Adana Büyükşehir Belediyesi Yollarda etkinliğine Pozantı’dan start verdi. Kamışlı, Fındıklı’nın ardından Akçatekir yaylasında gerçekleştirilen kutlamalarda şarkıcı Devran, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçıları, halk oyunları ekibi, şehir bandosu neşeli şarkılar ve danslarla Adanalıları coşturdu. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, hem eğlence hem de sağlık hizmetini yaylacıların ayağına getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti. SAĞLIK TARAMASI VE MAMOGRAFİ HİZMETİ Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nda görevli doktorlar ve uzman personel Büyükşehir Yollarda etkinliğinde vatandaşları ücretsiz sağlık taramasından geçirdi.Doktorlar, vatandaşları muayene ederken, yardımcı sağlık personeli de kan tahlillerini yapıp, tansiyonlarını ölçtü. Meme kanserinin erken tanısını sağlayan gezici dijital mamografi cihazı, kadınlara ücretsiz sağlık hizmeti verdi. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin eğlence, kültür ve sağlık hizmetleriyle moral depolayan Akçatekirsak
Adana Büyükşehir Belediyesi,Pozantı’nın gözde yaylası Akçatekir’de Sanat TIR’ı, sağlık otobüsü gezici kütüphane ve gezici dijital mamografi cihazı ile hem eğlence, hem de sağlık hizmetini bir arada sundu.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kültür, sanat ve sağlık hizmetlerini bir arada sunduğu Büyükşehir Yollarda etkinliği Pozantı’nın gözde yaylası Akçatekir’işenlendirdi. Oksijeni bol serin havası ve doğal güzelliklerle bezeli  Akçatekir’e gidenSanat TIR’ı  sağlık otobüsü, gezici kütüphane ve gezici dijital mamografi cihazı ile binlerce yaylacıya hem eğlence, hem de sağlık hizmeti bir arada sunuldu.
BİRLİK, BERABERLİK PEKİŞTİ
Başkan Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde milliyetçi, üretken belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini sergileyen Adana Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın koordinesinde Adana Büyükşehir Belediyesi Yollarda etkinliğine Pozantı’dan start verdi. Kamışlı, Fındıklı’nın ardından Akçatekir yaylasında gerçekleştirilen kutlamalarda şarkıcı Devran, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçıları, halk oyunları ekibi, şehir bandosu neşeli şarkılar ve danslarla Adanalıları coşturdu. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, hem eğlence hem de sağlık hizmetini yaylacıların ayağına getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.
SAĞLIK TARAMASI VE MAMOGRAFİ HİZMETİ
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nda görevli doktorlar ve uzman personel Büyükşehir Yollarda etkinliğinde vatandaşları ücretsiz sağlık taramasından geçirdi.Doktorlar, vatandaşları muayene ederken, yardımcı sağlık personeli de kan tahlillerini yapıp, tansiyonlarını ölçtü. Meme kanserinin erken tanısını sağlayan gezici dijital mamografi cihazı, kadınlara ücretsiz sağlık hizmeti verdi. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin eğlence, kültür ve sağlık hizmetleriyle moral depolayan Akçatekirsak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.