Buz pisti kapatıldı

GÜNDEM 06.07.2018 - 12:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 5144+ kez okundu.
 

Buz pisti kapatıldı

  Seyhan Belediyesi tarafından geçtiğimiz Mart ayında açılan buz pisti kapatıldı. BUGÜNE KADAR ÜÇ KEZ KURULDU Belediyenin karşısında bulunan İbis Otel yanındaki boş alana bin metrekarelik portatif buz pisti Mart ayında kuruldu ancak kapatıldı. Buz pistinin açılışı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile CHP il ve ilçe yöneticileri tarafından yapılmıştı. “GÜNEŞE ATEŞ EDENLER VAR !” Buz pisti toplam üç kez kuruldu. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, pist açılışında “Aşırı sıcak yüzünden güneşe ateş edenler var. 50-60 derece sıcaktan dolayı, bu pisti kurduk” demişti. Hava sıcaklıkları daha arttı ama pistin yerinde yeller esiyor. “NEDEN KAPATILDI?” Buz pisti alanının etrafı şu an çevrilmiş durumda. Pist kaldırılmış ve hala oradaki tabela üzerinde  “Seyhan Belediyesi Buz Pisti” yazıyor. Karalar, buz pistine 70 bin çocuk ve gencin geldiğini söylemişti. Madem bu kadar ilgi görüyordu, o halde neden kapatıldı?

 

Seyhan Belediyesi tarafından geçtiğimiz Mart ayında açılan buz pisti kapatıldı.

BUGÜNE KADAR ÜÇ KEZ KURULDU

Belediyenin karşısında bulunan İbis Otel yanındaki boş alana bin metrekarelik portatif buz pisti Mart ayında kuruldu ancak kapatıldı. Buz pistinin açılışı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile CHP il ve ilçe yöneticileri tarafından yapılmıştı.

“GÜNEŞE ATEŞ EDENLER VAR !”

Buz pisti toplam üç kez kuruldu. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, pist açılışında “Aşırı sıcak yüzünden güneşe ateş edenler var. 50-60 derece sıcaktan dolayı, bu pisti kurduk” demişti. Hava sıcaklıkları daha arttı ama pistin yerinde yeller esiyor.

“NEDEN KAPATILDI?”

Buz pisti alanının etrafı şu an çevrilmiş durumda. Pist kaldırılmış ve hala oradaki tabela üzerinde  “Seyhan Belediyesi Buz Pisti” yazıyor. Karalar, buz pistine 70 bin çocuk ve gencin geldiğini söylemişti. Madem bu kadar ilgi görüyordu, o halde neden kapatıldı?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.