ÇADIRKENT’TE VİRÜS ÖNLEMİ!

GÜNDEM 22.03.2020 - 17:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1780+ kez okundu.
 

ÇADIRKENT’TE VİRÜS ÖNLEMİ!

Yüreğir Belediyesi ekipleri, tarım işçilerinin barındığı yerlerde temizlik çalışması yaptı.
  Adana’da, koronavirüs çalışmaları kapsamında, tarım işçilerinin barındığı çadırlar dezenfekte edildi. Yaşları küçük çocuklara maske takılıp, çadırların içi temizlendi. Bazı çocuklar, yapılanları şaşkın gözlerle izledi.  Yüreğir Belediyesi ekipleri, dünyada yaygınlaşan ve Avrupa’da yüzlerce insanın hayatını kaybettiği salgınla ilgili gece-gündüz dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.  Tarlada çalışanların barındığı çadırların da büyük bir hassasiyetle dezenfekte edildiğini kaydeden Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, “Çukurova’dan ülkemizin birçok noktasına ürün gönderiyoruz. Tarım işçilerimiz, evlerimize giren meyve ve sebzeleri toplayan insanlar. Sağlıklarının korunması açısından yaptığımız çalışmalar önemli” dedi.
Yüreğir Belediyesi ekipleri, tarım işçilerinin barındığı yerlerde temizlik çalışması yaptı.

 

Adana’da, koronavirüs çalışmaları kapsamında, tarım işçilerinin barındığı çadırlar dezenfekte edildi. Yaşları küçük çocuklara maske takılıp, çadırların içi temizlendi. Bazı çocuklar, yapılanları şaşkın gözlerle izledi. 
Yüreğir Belediyesi ekipleri, dünyada yaygınlaşan ve Avrupa’da yüzlerce insanın hayatını kaybettiği salgınla ilgili gece-gündüz dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. 
Tarlada çalışanların barındığı çadırların da büyük bir hassasiyetle dezenfekte edildiğini kaydeden Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, “Çukurova’dan ülkemizin birçok noktasına ürün gönderiyoruz. Tarım işçilerimiz, evlerimize giren meyve ve sebzeleri toplayan insanlar. Sağlıklarının korunması açısından yaptığımız çalışmalar önemli” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.