“Çağdaşlığın önüne kimse engel koymamalı”

SİYASET 03.01.2018 - 10:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1249+ kez okundu.
 

“Çağdaşlığın önüne kimse engel koymamalı”

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, AKYED’i ziyaretinde eğitim ve kültüre verilecek değerin önemine işaret etti
  ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, eğitim, kültür ve sanata verilecek değerin Türkiye’nin aydınlık geleceğinin inşasında önemli bir etken olacağını kaydetti. AKYED’İ KUTLADI Çalışmaları kapsamında Akkapı Kültür Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (AKYED) Başkanı Hüseyin Cömertpay, dernek üyeleri ve dernekteki eğitim kurslarında hem üreten hem de yeni nesillere kurslar veren kadınlarla görüşen Tümer, birçok eğitim dalında kurslar ve çalışmalar gerçekleştiren AKYED’i kutladı. GELİŞİME İŞARET ETTİ Çağdaşlığın ve gelişimin önüne kimsenin engel koymaması gerektiğini vurgulayan Tümer, “Eğitim ve kültüre verilecek değer toplumun gelişimiyle doğru orantılı olacaktır. Eğitim ve kültür dernekleri toplumun aynasıdır. Özellikle kadınların bu derneklerde etkin rol oynaması gelecek kuşaklara rol model olacaktır” diye konuştu. CÖMERTPAY, TEŞEKKÜR ETTİ Adana Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ulaş Çetinkaya’nın da yer aldığı ziyarette konuşan AKYED Başkanı Hüseyin Cömertpay ise etkin bir sivil toplum örgütü olarak kültürel aktivitelerle öne çıkmaya devam edeceklerini söyledi.  Çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ettiği Tümer’e ziyareti için teşekkür eden Cömertpay, derneğimizi her alanda yukarılara taşıma gayretinde olduklarını söyledi. Cömertpay, “Güneyin ve Adana’nın adeta yıldızı bir semtin adına yakışır bir misyonu yerine getirme arzusu ile çalışıyoruz.Bu çalışmalarımızı sizler gibi değerli temsilcilerimizin takibi ve sahiplenmesi bizler için çok değerli. Akkapı marka bir semttir. Gelişimine katkı koymak çok keyifli ve bizler için önemlidir” dedi.
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, AKYED’i ziyaretinde eğitim ve kültüre verilecek değerin önemine işaret etti

 

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, eğitim, kültür ve sanata verilecek değerin Türkiye’nin aydınlık geleceğinin inşasında önemli bir etken olacağını kaydetti.
AKYED’İ KUTLADI
Çalışmaları kapsamında Akkapı Kültür Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (AKYED) Başkanı Hüseyin Cömertpay, dernek üyeleri ve dernekteki eğitim kurslarında hem üreten hem de yeni nesillere kurslar veren kadınlarla görüşen Tümer, birçok eğitim dalında kurslar ve çalışmalar gerçekleştiren AKYED’i kutladı.
GELİŞİME İŞARET ETTİ
Çağdaşlığın ve gelişimin önüne kimsenin engel koymaması gerektiğini vurgulayan Tümer, “Eğitim ve kültüre verilecek değer toplumun gelişimiyle doğru orantılı olacaktır. Eğitim ve kültür dernekleri toplumun aynasıdır. Özellikle kadınların bu derneklerde etkin rol oynaması gelecek kuşaklara rol model olacaktır” diye konuştu.
CÖMERTPAY, TEŞEKKÜR ETTİ
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ulaş Çetinkaya’nın da yer aldığı ziyarette konuşan AKYED Başkanı Hüseyin Cömertpay ise etkin bir sivil toplum örgütü olarak kültürel aktivitelerle öne çıkmaya devam edeceklerini söyledi.  Çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ettiği Tümer’e ziyareti için teşekkür eden Cömertpay, derneğimizi her alanda yukarılara taşıma gayretinde olduklarını söyledi.
Cömertpay, “Güneyin ve Adana’nın adeta yıldızı bir semtin adına yakışır bir misyonu yerine getirme arzusu ile çalışıyoruz.Bu çalışmalarımızı sizler gibi değerli temsilcilerimizin takibi ve sahiplenmesi bizler için çok değerli. Akkapı marka bir semttir. Gelişimine katkı koymak çok keyifli ve bizler için önemlidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.