Çağrı Bağatur’a baba dostundan destek

GÜNDEM 10.03.2019 - 17:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1478+ kez okundu.
 

Çağrı Bağatur’a baba dostundan destek

Adana’nın efsane belediye başkanlarından Ege Bağatur’un oğlu Çağrı Bağatur’a baba dostundan destek gedi. Ege Bağatur’un yakın dostu olan Kiramethane Mahallesi kurucularından merhum Hacı Şeker’in oğlu Ömer Şeker, DSP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çağrı Bağatur’a destek amacıyla kahvehane toplantısı düzenledi. ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK Çağrı Bağatur, mahalle sakinleri ve esnaf ziyaretinin ardından bir kahvehanede hem vatandaşı dinledi, hem projelerini anlattı. Mahalle sakinleri alım gücünün düşüklüğünden yakınırken, Bağatur, katı atık tesisindeki atığın yüzde 75’i ile organik sebze ve meyve üretimi yapılabileceğini, elektrik ücretlerinin hazırladıkları projenin uygulamaya konulmasıyla düşürüleceğini ve ulaşımın ücretsiz olacağını söyledi. ECEVİT YOKSUL DOSTUYDU Türkiye’de solun iki kez iktidara geldiğini, her ikisinde de bunu merhum Başbakan Bülent Ecevit’in başardığını anımsatan Bağatur, “Ecevit, solu iktidara  getirdi çünkü yoksulun dostuydu” dedi. Kredi kartı kullanımından gönüllü olarak Adana’ya para aktarımı sağlanacağını ifade eden Bağatur, kenti bir cazibe merkezi haline getireceklerini de belirterek, “Adana’ya insanlar bir Kebap ve Şalgam Festivali’ne, bir de Portakal Çiçeği Karnavalı’na geliyorlar. Adana’ya insanlar hergün neden gelmesin? Biz bunu başarmak istiyoruz” diye konuştu. GENÇLER HAVUZ, EMEKLİLER DİNLENME EVİ İSTEDİ Kahvehane toplantısında gençler, mahallelerinde havuz olmadığını, her yıl bir çok kişinin su kanallarında can verdiğini söyleyip mahalleye havuz yapılmasını istedi. Emekliler emekli evi isterken, bazı vatandaşlar da ara sokaklardaki yolların bozukluğundan yakındı.  

Adana’nın efsane belediye başkanlarından Ege Bağatur’un oğlu Çağrı Bağatur’a baba dostundan destek gedi. Ege Bağatur’un yakın dostu olan Kiramethane Mahallesi kurucularından merhum Hacı Şeker’in oğlu Ömer Şeker, DSP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çağrı Bağatur’a destek amacıyla kahvehane toplantısı düzenledi.

ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK

Çağrı Bağatur, mahalle sakinleri ve esnaf ziyaretinin ardından bir kahvehanede hem vatandaşı dinledi, hem projelerini anlattı. Mahalle sakinleri alım gücünün düşüklüğünden yakınırken, Bağatur, katı atık tesisindeki atığın yüzde 75’i ile organik sebze ve meyve üretimi yapılabileceğini, elektrik ücretlerinin hazırladıkları projenin uygulamaya konulmasıyla düşürüleceğini ve ulaşımın ücretsiz olacağını söyledi.

ECEVİT YOKSUL DOSTUYDU

Türkiye’de solun iki kez iktidara geldiğini, her ikisinde de bunu merhum Başbakan Bülent Ecevit’in başardığını anımsatan Bağatur, “Ecevit, solu iktidara  getirdi çünkü yoksulun dostuydu” dedi.

Kredi kartı kullanımından gönüllü olarak Adana’ya para aktarımı sağlanacağını ifade eden Bağatur, kenti bir cazibe merkezi haline getireceklerini de belirterek, “Adana’ya insanlar bir Kebap ve Şalgam Festivali’ne, bir de Portakal Çiçeği Karnavalı’na geliyorlar. Adana’ya insanlar hergün neden gelmesin? Biz bunu başarmak istiyoruz” diye konuştu.

GENÇLER HAVUZ, EMEKLİLER DİNLENME EVİ İSTEDİ

Kahvehane toplantısında gençler, mahallelerinde havuz olmadığını, her yıl bir çok kişinin su kanallarında can verdiğini söyleyip mahalleye havuz yapılmasını istedi. Emekliler emekli evi isterken, bazı vatandaşlar da ara sokaklardaki yolların bozukluğundan yakındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.