Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu AOSB’de

EKONOMİ 22.09.2017 - 14:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2290+ kez okundu.
 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu AOSB’de

  Abdioğulları Plastik çalışanları ile yemek yedi, anı odasını gezdi   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) Abdioğulları Plastik’i ziyaret ederek, işçilerle öğle yemeği yedi. Bir dizi ziyaret ve toplantı için Adana’ya gelen Bakan Sarıeroğlu, AOSB bünyesinde faaliyet gösteren Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş’yi ziyaret etti. Bakan Sarıeroğlu, fabrika girişinde, aynı zamanda Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ve çalışanlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Sütcü ve beraberindekilerle fabrika yemekhanesine geçen Bakan Sarıeroğlu, öğle yemeğini işçilerle birlikte yedi. İşçilerle sohbet eden Bakan Sarıeroğlu, daha sonra fabrika içerisindeki anı odasına çıkarak, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü’den Abdioğulları Plastik’in kuruluşundan bugüne geçen süreç ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Abdioğulları Plastik’in üretimden satışta Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer aldığını belirten Sütcü, “İhracatta da Türkiye’nin ilk 500 kuruluşu arasındayız. Memleketimizin hem ekonomisine hem de istihdamına sizlerin de destekleriyle katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu da başarılı çalışmaları ile ülke kalkınmasına sunduğu katkılardan ötürü Bekir Sütcü’yü kutladı. Bakan Sarıeroğlu, her zaman üretenin ve ülkeye katkıda bulunanların yanında olduklarını söyledi. AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü’nün ziyaret anısına tablo hediye ettiği Bakan Sarıeroğlu, daha sonra fabrikadan ayrıldı. Bakan Sarıeroğlu’na AOSB ziyaretinde; Adana Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı ve genel müdürler başta olmak üzere Bakanlık bürokratları, belediye başkanları, oda başkanları, STK başkanları ile AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin de eşlik etti. 

 

Abdioğulları Plastik çalışanları ile yemek yedi, anı odasını gezdi

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) Abdioğulları Plastik’i ziyaret ederek, işçilerle öğle yemeği yedi.

Bir dizi ziyaret ve toplantı için Adana’ya gelen Bakan Sarıeroğlu, AOSB bünyesinde faaliyet gösteren Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş’yi ziyaret etti.

Bakan Sarıeroğlu, fabrika girişinde, aynı zamanda Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ve çalışanlar tarafından çiçeklerle karşılandı.

Sütcü ve beraberindekilerle fabrika yemekhanesine geçen Bakan Sarıeroğlu, öğle yemeğini işçilerle birlikte yedi. İşçilerle sohbet eden Bakan Sarıeroğlu, daha sonra fabrika içerisindeki anı odasına çıkarak, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü’den Abdioğulları Plastik’in kuruluşundan bugüne geçen süreç ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Abdioğulları Plastik’in üretimden satışta Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer aldığını belirten Sütcü, “İhracatta da Türkiye’nin ilk 500 kuruluşu arasındayız. Memleketimizin hem ekonomisine hem de istihdamına sizlerin de destekleriyle katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu da başarılı çalışmaları ile ülke kalkınmasına sunduğu katkılardan ötürü Bekir Sütcü’yü kutladı. Bakan Sarıeroğlu, her zaman üretenin ve ülkeye katkıda bulunanların yanında olduklarını söyledi.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü’nün ziyaret anısına tablo hediye ettiği Bakan Sarıeroğlu, daha sonra fabrikadan ayrıldı.

Bakan Sarıeroğlu’na AOSB ziyaretinde; Adana Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı ve genel müdürler başta olmak üzere Bakanlık bürokratları, belediye başkanları, oda başkanları, STK başkanları ile AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin de eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.