“Can Dostlar” ile Adana’da kahkaha tufanı esti

24.01.2019 - 17:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2969+ kez okundu.
 

“Can Dostlar” ile Adana’da kahkaha tufanı esti

  Gişenin şampiyonu “Can Dostlar” filminin oyuncuları, Adanalı sinemaseverler ile Optimum’da buluştu.    ADANA / Vizyona girdiği günden itibaren gişenin şampiyonu olan “Can Dostlar” filminin oyuncuları, Adanalı sinemaseverler ile Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde buluştu.    Okulların yarı yıl tatiline girmesiyle birlikte karnesini alan çocukların sinemalara akın etmesini sağlayan ve ilk 3 günde 191.726 kişi tarafından izlenerek haftanın şampiyonu olan ‘Can Dostlar’ın oyunculu özel gösterimi Avşar Sineması’nda gerçekleşti.   Gelişen teknoloji ile evlerinde tablet, bilgisayar ve telefon ile vakit geçiren çocukların sokağa dönüş hikayesini konu alan BKM yapımı ‘Can Dostlar’ filmini oyuncularıyla birlikte izlemek isteyen Adanalılar, Avşar Sineması gişeleri önünde uzun kuyruklar oluştururken, sinema önünde kurulan platformun etrafını dolduran sinema severler, sevdikleri oyuncuları alkışlarla karşıladılar.     Adanalılar, filmin yönetmeni Tuğçe Soysop, oyuncular Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Alperen Efe Esmer, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu ve Duru Hoşver’e sevgi gösterilerinde bulundular.   Çocuk oyuncular, halkı selamladıktan sonra filmin müziği ile dans şov yaptılar. Alkışlarla izlenen çocuk oyuncuların ardından söz alan usta  oyuncu Selim Bayraktar, “Sizinle göz göze olmak çok keyifli. Bizi böyle coşkulu, bu kadar heyecanla karşıladığınız için çok teşekkür ederiz. Yalnızca çocuklar değil, özellikle çocukluğunda kilitli kalmış duygularını çözmek isteyen herkes de bu filmi izlemeli” dedi.  Yönetmen Tuğçe Soysop ise “Herkes can dostlarıyla gelmiş buraya harikasınız. Bu filmi severek seçtik, bu kadar çok sevilmesi bizim için sürpriz olmadı” dedi.     “BİZ KARDAN ADAM DEĞİL SAĞLAM ADAM SEVERİZ” Oyunculardan Esat Polat Güler de toplanan kalabalığa Adanalı şivesi ile Adana fıkrası anlattı. Güler, “Bir gün adamın birisi bir Adanalı’ya ‘Adana’ya neden kar yağmaz’ diye sormuş, Adanalı ise ‘Çünkü biz kardan adam değil, sağlam adam severiz’ diye yanıt vermiş” diyerek, herkesi güldürdü.   CAN DOSTLARRI HİKAYESİ Eskiden sık sık bir araya gelip sokakta gönüllerince eğlenen mahallenin çocukları, son zamanlarda başlarını telefonlarından kaldırmaz olmuşlardır. Mahalleye yeni gelen çocukların da ısrarlarıyla, artık telefonlarını bir kenara bırakıp, sokakların tadını çıkarmaya, parklarda oynamaya karar verirler. Ama bir sorun vardır: parkın bitişiğindeki evde oturan Kötü Kazım (Selim Bayraktar) parka gelen herkesi korkutan Kötü Kazım’ın kimsenin bilmediği sırrı nedir? Çocuklar bir olup parkı Kazım’dan geri alabilecek midir?      

 

Gişenin şampiyonu “Can Dostlar” filminin oyuncuları, Adanalı sinemaseverler ile Optimum’da buluştu.

  

ADANA / Vizyona girdiği günden itibaren gişenin şampiyonu olan “Can Dostlar” filminin oyuncuları, Adanalı sinemaseverler ile Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde buluştu.

  

Okulların yarı yıl tatiline girmesiyle birlikte karnesini alan çocukların sinemalara akın etmesini sağlayan ve ilk 3 günde 191.726 kişi tarafından izlenerek haftanın şampiyonu olan ‘Can Dostlar’ın oyunculu özel gösterimi Avşar Sineması’nda gerçekleşti.

 

Gelişen teknoloji ile evlerinde tablet, bilgisayar ve telefon ile vakit geçiren çocukların sokağa dönüş hikayesini konu alan BKM yapımı ‘Can Dostlar’ filmini oyuncularıyla birlikte izlemek isteyen Adanalılar, Avşar Sineması gişeleri önünde uzun kuyruklar oluştururken, sinema önünde kurulan platformun etrafını dolduran sinema severler, sevdikleri oyuncuları alkışlarla karşıladılar.  

 

Adanalılar, filmin yönetmeni Tuğçe Soysop, oyuncular Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Alperen Efe Esmer, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu ve Duru Hoşver’e sevgi gösterilerinde bulundular.

 

Çocuk oyuncular, halkı selamladıktan sonra filmin müziği ile dans şov yaptılar. Alkışlarla izlenen çocuk oyuncuların ardından söz alan usta  oyuncu Selim Bayraktar, “Sizinle göz göze olmak çok keyifli. Bizi böyle coşkulu, bu kadar heyecanla karşıladığınız için çok teşekkür ederiz. Yalnızca çocuklar değil, özellikle çocukluğunda kilitli kalmış duygularını çözmek isteyen herkes de bu filmi izlemeli” dedi. 

Yönetmen Tuğçe Soysop ise “Herkes can dostlarıyla gelmiş buraya harikasınız. Bu filmi severek seçtik, bu kadar çok sevilmesi bizim için sürpriz olmadı” dedi. 

  

“BİZ KARDAN ADAM DEĞİL SAĞLAM ADAM SEVERİZ”

Oyunculardan Esat Polat Güler de toplanan kalabalığa Adanalı şivesi ile Adana fıkrası anlattı. Güler, “Bir gün adamın birisi bir Adanalı’ya ‘Adana’ya neden kar yağmaz’ diye sormuş, Adanalı ise ‘Çünkü biz kardan adam değil, sağlam adam severiz’ diye yanıt vermiş” diyerek, herkesi güldürdü.

 

CAN DOSTLARRI HİKAYESİ

Eskiden sık sık bir araya gelip sokakta gönüllerince eğlenen mahallenin çocukları, son zamanlarda başlarını telefonlarından kaldırmaz olmuşlardır. Mahalleye yeni gelen çocukların da ısrarlarıyla, artık telefonlarını bir kenara bırakıp, sokakların tadını çıkarmaya, parklarda oynamaya karar verirler. Ama bir sorun vardır: parkın bitişiğindeki evde oturan Kötü Kazım (Selim Bayraktar) parka gelen herkesi korkutan Kötü Kazım’ın kimsenin bilmediği sırrı nedir? Çocuklar bir olup parkı Kazım’dan geri alabilecek midir?
 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.