Canlı yayında Davutoğlu'na büyük ayıp!

GÜNDEM 22.05.2020 - 11:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2053+ kez okundu.
 

Canlı yayında Davutoğlu'na büyük ayıp!

Akit TV'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, programdaki isimlerden Ali İhsan Karahasanoğlu'nun kendisine sesini yükselterek konuşması karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.Bu karşılaştırmanın yanlış olduğunu belirten Karahasanoğlu, canlı yayında Davutoğlu'na sesini yükselterek konuşmaya başladı. Karahasanoğlu'nun bu üslubunda rahatsız olduğun gözlenen Davutoğlu, "Misafire bir soru bir kere sorulur. Aynı teraneyi beş kere tekrar ederek saygısızlık yapılır mı? Bazı şeyleri Doğu Perinçek'le işbirliği yapanlara sorun. Ben burada CHP'nin avukatı değilim, hiç olmadım, hayatım CHP zihniyeti ile mücadele ile geçti. Siz de AK Parti'nin avukatı değilsiniz. Yanlışlıkların avukatlığını yapmayın. Allah'tan korkun" ifadelerini kullandı. İkili arasındaki bu tartışma sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Özellikle Davutoğlu taraftarları Karahasanoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Akit TV'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, programdaki isimlerden Ali İhsan Karahasanoğlu'nun kendisine sesini yükselterek konuşması karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.Bu karşılaştırmanın yanlış olduğunu belirten Karahasanoğlu, canlı yayında Davutoğlu'na sesini yükselterek konuşmaya başladı. Karahasanoğlu'nun bu üslubunda rahatsız olduğun gözlenen Davutoğlu, "Misafire bir soru bir kere sorulur. Aynı teraneyi beş kere tekrar ederek saygısızlık yapılır mı? Bazı şeyleri Doğu Perinçek'le işbirliği yapanlara sorun. Ben burada CHP'nin avukatı değilim, hiç olmadım, hayatım CHP zihniyeti ile mücadele ile geçti. Siz de AK Parti'nin avukatı değilsiniz. Yanlışlıkların avukatlığını yapmayın. Allah'tan korkun" ifadelerini kullandı.

İkili arasındaki bu tartışma sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Özellikle Davutoğlu taraftarları Karahasanoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.