ÇELEBİ BAŞKAN KARATAŞ İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 14.03.2019 - 16:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2369+ kez okundu.
 

ÇELEBİ BAŞKAN KARATAŞ İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

  Saadet Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde tüm yurtta halkın sevdiği dürüst ve güvenilir adaylarla büyük ilgi görüyor. Adana’da büyük ilgi gören Saadet adayları bu kapsamda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Önce Karataş ilçesinde esnafları ziyaret eden Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Çelebi Keyhıdır, Karataş Belediye Başkan Adayı Hasan Ali Aydın ve Meclis üyesi Adayları halkla bir araya gelerek ziyaretlerine devam etti. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Çelebi Keyhıdır, yoğun ilginin olduğu programda; “Karataş Adayımız Hasan Ali Aydın’a kefil olduklarını belirterek, içinizden biri olarak genç, dinamik, dürüst, çalışkan ve hizmet aşığı sevilen bir beyefendi olduğunu söyledi. Çelebi Başkan konuşmasının devamında “diğer adayların kişiliklerine özeline bir şey diyemem. Ama elini vicdanına koyan herkes adayları karşı karşıya getirdiğinde hangisi iş yapar ona bakmalısınız. 5 yıldır ilçeyi yönetti ama kalıcı sorunları çözülmediğini görüyorsunuz. Burada herkesin kapısını rahatlıkla çalacağınız içinizden biri olarak Hasan Ali Aydın kardeşinize sahip çıkacağınıza inanıyoruz.” dedi. Saadet Partisi Karataş Belediye Başkan Adayı Hasan Ali Aydın’ da konuşmasında Karataş’ın bu memleketin evladı olarak sorunlarını tek tek bildiğini ve projelerini hazırladıklarını, önce istihdamın arttırılması ve çiftçinin sorunlarıyla ilgileneceğini dile getirdi. Karataş artık makus kaderinden kurtulacak diyen Aydın, esnafı ve çiftçisiyle küçük ve büyük baş hayvan yetiştiriciliğiyle vatandaşlara bilgiler verilecek birimler oluşturarak, vatandaşın sorunlarına anlık çözümler üretilecek. Göçün önlenmesi konusunda çalışmalar yapacağız. Biz kaybedersek Ankara’ya dönmeyeceğiz. Yine buradayız beraber burada olmaya devam edeceğiz. Kendi evladınıza sahip çıkacağınıza inanıyorum diye konuştu.

 

Saadet Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde tüm yurtta halkın sevdiği dürüst ve güvenilir adaylarla büyük ilgi görüyor.

Adana’da büyük ilgi gören Saadet adayları bu kapsamda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Önce Karataş ilçesinde esnafları ziyaret eden Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Çelebi Keyhıdır, Karataş Belediye Başkan Adayı Hasan Ali Aydın ve Meclis üyesi Adayları halkla bir araya gelerek ziyaretlerine devam etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Çelebi Keyhıdır, yoğun ilginin olduğu programda; “Karataş Adayımız Hasan Ali Aydın’a kefil olduklarını belirterek, içinizden biri olarak genç, dinamik, dürüst, çalışkan ve hizmet aşığı sevilen bir beyefendi olduğunu söyledi.

Çelebi Başkan konuşmasının devamında “diğer adayların kişiliklerine özeline bir şey diyemem. Ama elini vicdanına koyan herkes adayları karşı karşıya getirdiğinde hangisi iş yapar ona bakmalısınız. 5 yıldır ilçeyi yönetti ama kalıcı sorunları çözülmediğini görüyorsunuz. Burada herkesin kapısını rahatlıkla çalacağınız içinizden biri olarak Hasan Ali Aydın kardeşinize sahip çıkacağınıza inanıyoruz.” dedi.

Saadet Partisi Karataş Belediye Başkan Adayı Hasan Ali Aydın’ da konuşmasında Karataş’ın bu memleketin evladı olarak sorunlarını tek tek bildiğini ve projelerini hazırladıklarını, önce istihdamın arttırılması ve çiftçinin sorunlarıyla ilgileneceğini dile getirdi.

Karataş artık makus kaderinden kurtulacak diyen Aydın, esnafı ve çiftçisiyle küçük ve büyük baş hayvan yetiştiriciliğiyle vatandaşlara bilgiler verilecek birimler oluşturarak, vatandaşın sorunlarına anlık çözümler üretilecek. Göçün önlenmesi konusunda çalışmalar yapacağız. Biz kaybedersek Ankara’ya dönmeyeceğiz. Yine buradayız beraber burada olmaya devam edeceğiz. Kendi evladınıza sahip çıkacağınıza inanıyorum diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.