ÇELEBİ LGS’YE GİRECEK GENÇLERE BAŞARI DİLEYİP DUYARLILIK ÇAĞRISI YAPTI

EĞİTİM 19.06.2020 - 16:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2113+ kez okundu.
 

ÇELEBİ LGS’YE GİRECEK GENÇLERE BAŞARI DİLEYİP DUYARLILIK ÇAĞRISI YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavına girecek gençlere başarı diledi, yurttaşlara duyarlılık çağrısı yaptı.
SINAVA GİRECEK GENÇLERE ÜSTÜN BAŞARI DİLEĞİ Çelebi yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının eğitim sistemini de olumsuz etkilediğine dikkati çekti. Koronavirüs önlemleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı’nın okulları tatil ettiğini ve uzaktan eğitim modeline geçildiğini anımsatan Çelebi, “Koronavirüs tehdidi altında yüzbinlerce gencimiz liselere geçiş için Cumartesi günü girecekleri sınavda ter dökecekler. Gençlerimizin sınava en iyi şekilde hazırlandıklarına olan inancımızla sınava girecek tüm öğrencilerimize üstün başarı diliyoruz” dedi.   DUYARLILIK ÇAĞRISI Koronavirüs tehdidinin henüz sona ermediğinin altını çizen Çelebi, sınava girecek öğrencilerin ve görevlilerin virüsten korunma önlemlerine titizlikle uymasının önemini vurguladı. Çelebi, “Sınav saatlerinde her ne kadar sokağa çıkma kısıtlaması olsa da, yurttaşlarımızın özellikle sınavların yapıldığı okul çevrelerinde gençlerimizin motivasyonunu bozacak davranışlardan uzak durmasını önemle rica ediyoruz. Sınavda ter dökecek öğrencilerimizin ve sınav görevlilerinin maske, sosyal mesafe, hijyen kurallarına da dikkat etmesi salgınla mücadele konusunda büyük önem taşıyor. Yüksek duyarlılık göstererek sınavın sorunsuz geçmesini, gençlerimizin başarılı bir sınava imza atmasını sağlayabiliriz” ifadelerini kullandı.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavına girecek gençlere başarı diledi, yurttaşlara duyarlılık çağrısı yaptı.

SINAVA GİRECEK GENÇLERE ÜSTÜN BAŞARI DİLEĞİ

Çelebi yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının eğitim sistemini de olumsuz etkilediğine dikkati çekti. Koronavirüs önlemleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı’nın okulları tatil ettiğini ve uzaktan eğitim modeline geçildiğini anımsatan Çelebi, “Koronavirüs tehdidi altında yüzbinlerce gencimiz liselere geçiş için Cumartesi günü girecekleri sınavda ter dökecekler. Gençlerimizin sınava en iyi şekilde hazırlandıklarına olan inancımızla sınava girecek tüm öğrencilerimize üstün başarı diliyoruz” dedi.

 

DUYARLILIK ÇAĞRISI

Koronavirüs tehdidinin henüz sona ermediğinin altını çizen Çelebi, sınava girecek öğrencilerin ve görevlilerin virüsten korunma önlemlerine titizlikle uymasının önemini vurguladı. Çelebi, “Sınav saatlerinde her ne kadar sokağa çıkma kısıtlaması olsa da, yurttaşlarımızın özellikle sınavların yapıldığı okul çevrelerinde gençlerimizin motivasyonunu bozacak davranışlardan uzak durmasını önemle rica ediyoruz. Sınavda ter dökecek öğrencilerimizin ve sınav görevlilerinin maske, sosyal mesafe, hijyen kurallarına da dikkat etmesi salgınla mücadele konusunda büyük önem taşıyor. Yüksek duyarlılık göstererek sınavın sorunsuz geçmesini, gençlerimizin başarılı bir sınava imza atmasını sağlayabiliriz” ifadelerini kullandı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.