ÇELİKCAN: AK PARTİ AİLESİ DÜNYANIN EN BÜYÜK AİLESİ'

GÜNDEM 08.05.2018 - 13:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1691+ kez okundu.
 

ÇELİKCAN: AK PARTİ AİLESİ DÜNYANIN EN BÜYÜK AİLESİ'

    Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Yüreğir İlçe Yönetimi ile 'Birlik, Beraberlik ve Kaynaşma Yemeğinde 'bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı ve yönetimikatıldı.  Daha güçlü ve büyük  Türkiye  için yılmadan, yorulmadan ilk günkü heyecanla çalışmamız gerektiğini belirten Başkan Çelikcan '' 10 milyon üyesi olan Dünya'da hiç bir sivil toplum örgütü ve siyasi parti yoktur. AK Parti Ailesi olarak dünyanın en büyük ailesiyiz. Biz birliğimizi ve bütünlüğümüzü koruyup Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığımız sürece hiç kimse önümüzde duramaz.'' dedi.   Cumhuriyet tarihinde en önemli kazanımların AK Parti iktidarı ile gerçekleştirildiğini belirten Başkan Çelikcan ''Başkaları konuşur AK Parti yapar. Türkiye'de bir çok kimsenin hayal bile edemediği hizmetleri  iç ve dış engellere rağmen mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğumuz AK Parti iktidarı  ve kadroları gerçekleştirdi. Milletin adamı, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye istikrarın ve güvenin simgesi, mazlumların sesi olmuştur. Kazanımlarımızı kaybetmemek için rehavete kapılmadan çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz.'' şeklinde konuştu.   TEŞKİLATLARIMIZ ÇALIŞMALARINI HIZ KESMEDEN DEVAM ETTİRMELİDİR   AK Parti'nin girdiği 11 seçimden zaferle ayrıldığını belirten Başkan Çelikcan ''24 Haziran'da Türkiye çok önemli bir seçime gidiyor. Reisimizi ilk turda Türkiye Cumhuriyeti'nin Başkanı seçeceğiz. Mecliste de tek başına çoğunluğu sağlayarak kimseye muhtaç olmayalım, hizmetlere kaldığımız yerden devam edelim.Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de çalışmalarımızı aksatmadan sürdürelim.'' dedi.   AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer teşkilat olarak seçimlere her zaman hazır olduklarını ve yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklı olduklarını söyledi. Başkan Çelikcan ile her zaman uyum içersinde çalıştıklarını belirterek ''Yüreğir Belediye Başkanımız her zaman bize ve teşkilatlarımızla destek olmuştur. Kendilerin teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

 

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Yüreğir İlçe Yönetimi ile 'Birlik, Beraberlik ve Kaynaşma Yemeğinde 'bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı ve yönetimikatıldı.  Daha güçlü ve büyük  Türkiye  için yılmadan, yorulmadan ilk günkü heyecanla çalışmamız gerektiğini belirten Başkan Çelikcan '' 10 milyon üyesi olan Dünya'da hiç bir sivil toplum örgütü ve siyasi parti yoktur. AK Parti Ailesi olarak dünyanın en büyük ailesiyiz. Biz birliğimizi ve bütünlüğümüzü koruyup Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığımız sürece hiç kimse önümüzde duramaz.'' dedi.

 

Cumhuriyet tarihinde en önemli kazanımların AK Parti iktidarı ile gerçekleştirildiğini belirten Başkan Çelikcan ''Başkaları konuşur AK Parti yapar. Türkiye'de bir çok kimsenin hayal bile edemediği hizmetleri  iç ve dış engellere rağmen mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğumuz AK Parti iktidarı  ve kadroları gerçekleştirdi. Milletin adamı, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye istikrarın ve güvenin simgesi, mazlumların sesi olmuştur. Kazanımlarımızı kaybetmemek için rehavete kapılmadan çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz.'' şeklinde konuştu.

 

TEŞKİLATLARIMIZ ÇALIŞMALARINI HIZ KESMEDEN DEVAM ETTİRMELİDİR

 

AK Parti'nin girdiği 11 seçimden zaferle ayrıldığını belirten Başkan Çelikcan ''24 Haziran'da Türkiye çok önemli bir seçime gidiyor. Reisimizi ilk turda Türkiye Cumhuriyeti'nin Başkanı seçeceğiz. Mecliste de tek başına çoğunluğu sağlayarak kimseye muhtaç olmayalım, hizmetlere kaldığımız yerden devam edelim.Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de çalışmalarımızı aksatmadan sürdürelim.'' dedi.

 

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer teşkilat olarak seçimlere her zaman hazır olduklarını ve yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklı olduklarını söyledi. Başkan Çelikcan ile her zaman uyum içersinde çalıştıklarını belirterek ''Yüreğir Belediye Başkanımız her zaman bize ve teşkilatlarımızla destek olmuştur. Kendilerin teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.