ÇELİKCAN'DAN :''AK PARTİ BU SEÇİMLERDEN DE ZAFERLE AYRILACAKTIR''

GÜNDEM 06.05.2018 - 12:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2269+ kez okundu.
 

ÇELİKCAN'DAN :''AK PARTİ BU SEÇİMLERDEN DE ZAFERLE AYRILACAKTIR''

  Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 24 Haziran'da birlikte yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 27.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için çalışmalara hız verdi.Cumartesi günü Yüreğir'e bağlı Geçitli, Vayvaylı,Kaşlıca, Çelemli,Akpınar,Çatalpınar, Belören  mahalleleri, Pazar günü ise Sazak,Paşaköy,Şahinağa, Akdam, Eğriağaç,Yalnızca,Kamışlı, Zağarlı, Gökçeli, Yenice ve Beyköy Mahallelerini gezerek vatandaşlarla görüştü. İlk günkü aşkla milletine hizmet eden halkın adamı, millet ve vatan sevdalısı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la daha güzel yarınlara yürüdüklerini belirten Başkan Çelikcan ''Türkiye, AK Parti ve lideri ile kimsenin hayal bile edemediği bir çok hizmeti gerçekleştirdi. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde de AK Parti yine zaferle ayrılacağından kimsenin şüphesi olmasın.'' dedi. AK PARTİ SİYASİ İSTİKRARIN SEMBÖLÜ OLDU Yarınlara daha güvenle bakabilmek ve daha güçlü bir Türkiye için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a vatandaşların bütün seçimlerde sahip çıktığını belirten Başkan Çelikcan ''AK Parti girdiği bütün seçimlerden zaferle ayrılarak Türkiye'de siyasi istikrarın sembolü olmuştur. 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde de yine zaferle ayrılacaktır. Türkiye artık bölgesinde söz sahibi olan ve istikrarın ve güvenin sembolü olmuştur. Liderimiz ise bütün mazlumların sesi olmuştur.'' dedi. OYUNLAR BOŞA ÇIKACAKTIR Türkiye'yi içerden ve dışarıdan karıştırmak isteyenlerin her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de hüsrana uğrayacağını belirten Başkan Çelikcan '' PKK ve FETÖ Terör örgütleri ve onların işbirlikçileri hain emellerini gerçekleştiremeden Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşlarımızın da desteğiyle bozguna uğradılar. Biz liderimize sahip çıktığımız sürece bütün bu oyunlar her zaman boşa çıkacaktır.'' şeklinde konuştu.   Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Çelikcan ''Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla muhabbet edip onlarla istişarelerde de bulunuyoruz. Onların istek ve taleplerini alıyoruz. Gözümüzden ve dikkatimizden kaçan bir şey varsa direk vatandaşlarımızdan dinliyoruz.'' diyerek görüşmelerin çok olumlu geçtiğini söyledi.  

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 24 Haziran'da birlikte yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 27.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için çalışmalara hız verdi.Cumartesi günü Yüreğir'e bağlı Geçitli, Vayvaylı,Kaşlıca, Çelemli,Akpınar,Çatalpınar, Belören  mahalleleri, Pazar günü ise Sazak,Paşaköy,Şahinağa, Akdam, Eğriağaç,Yalnızca,Kamışlı, Zağarlı, Gökçeli, Yenice ve Beyköy Mahallelerini gezerek vatandaşlarla görüştü. İlk günkü aşkla milletine hizmet eden halkın adamı, millet ve vatan sevdalısı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la daha güzel yarınlara yürüdüklerini belirten Başkan Çelikcan ''Türkiye, AK Parti ve lideri ile kimsenin hayal bile edemediği bir çok hizmeti gerçekleştirdi. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde de AK Parti yine zaferle ayrılacağından kimsenin şüphesi olmasın.'' dedi.

AK PARTİ SİYASİ İSTİKRARIN SEMBÖLÜ OLDU

Yarınlara daha güvenle bakabilmek ve daha güçlü bir Türkiye için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a vatandaşların bütün seçimlerde sahip çıktığını belirten Başkan Çelikcan ''AK Parti girdiği bütün seçimlerden zaferle ayrılarak Türkiye'de siyasi istikrarın sembolü olmuştur. 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde de yine zaferle ayrılacaktır. Türkiye artık bölgesinde söz sahibi olan ve istikrarın ve güvenin sembolü olmuştur. Liderimiz ise bütün mazlumların sesi olmuştur.'' dedi.

OYUNLAR BOŞA ÇIKACAKTIR

Türkiye'yi içerden ve dışarıdan karıştırmak isteyenlerin her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de hüsrana uğrayacağını belirten Başkan Çelikcan '' PKK ve FETÖ Terör örgütleri ve onların işbirlikçileri hain emellerini gerçekleştiremeden Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşlarımızın da desteğiyle bozguna uğradılar. Biz liderimize sahip çıktığımız sürece bütün bu oyunlar her zaman boşa çıkacaktır.'' şeklinde konuştu.

 

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Çelikcan ''Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla muhabbet edip onlarla istişarelerde de bulunuyoruz. Onların istek ve taleplerini alıyoruz. Gözümüzden ve dikkatimizden kaçan bir şey varsa direk vatandaşlarımızdan dinliyoruz.'' diyerek görüşmelerin çok olumlu geçtiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.