Cemil Meriç Ortaokulu Öğrencileri sanata imza attı

04.05.2019 - 12:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2864+ kez okundu.
 

Cemil Meriç Ortaokulu Öğrencileri sanata imza attı

  Havaların ısınmaya başlaması, eğitim yılının da sonlarına yaklaşılması nedeniyle, bir çok öğretim kurumunda sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere ağırlık veriliyor. Öğrencilerde yaz tatili heyecanının giderek arttığı, ancak son sınavların yarattığı stresten uzaklaşılmasını sağlamak için gerçekleştirilen etkinlikler, genel anlamda rahatlama sağlıyor. Sarıçam İlçesi Cemil Meriç Ortaokulu öğrencileri de hafta içinde bir dizi etkinliğe imza attı. Eğitimin bir parçası haline gelen etkinlikler sayesinde hem bir yıl boyunca edinilen becerilerin sergilenmesi hem de alınan eğitimin notalara dökülmesini sağlayan sanatsal faaliyetler, izleyenlerce beğeniyle karşılandı. Cemil Meriç Ortaokulu Müdürü Fatih Uzun, sanatın eğitimin bir parçası olduğuna dikkat çekerek, okulun eğitim kadrosunun da bu bilinçle hareket ederek, öğrencileri hayata hazırladığını ifade etti. SANAT BAHÇESİ SERGİSİ Cemil Meriç Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı sergi Optimum AVM’de izlenime açıldı. Sanat Bahçesi adı verilen sergide, öğrenciler yıl boyunca yaptıkları sanatsal eserleri sergilerken, bir yandan da birbirinden güzel eserlerden oluşan müzik konseri verdiler. Cemil Meriç Ortaokulu Müzik Öğretmeni Gizem İnce ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Yeşim Güvel önderliğinde yılsonu sergisi için titiz bir çalışma gerçekleştiren öğrenciler, aldıkları beğeni ve ilgiden dolayı hayli mutluydu.

 

Havaların ısınmaya başlaması, eğitim yılının da sonlarına yaklaşılması nedeniyle, bir çok öğretim kurumunda sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere ağırlık veriliyor.

Öğrencilerde yaz tatili heyecanının giderek arttığı, ancak son sınavların yarattığı stresten uzaklaşılmasını sağlamak için gerçekleştirilen etkinlikler, genel anlamda rahatlama sağlıyor.

Sarıçam İlçesi Cemil Meriç Ortaokulu öğrencileri de hafta içinde bir dizi etkinliğe imza attı. Eğitimin bir parçası haline gelen etkinlikler sayesinde hem bir yıl boyunca edinilen becerilerin sergilenmesi hem de alınan eğitimin notalara dökülmesini sağlayan sanatsal faaliyetler, izleyenlerce beğeniyle karşılandı.

Cemil Meriç Ortaokulu Müdürü Fatih Uzun, sanatın eğitimin bir parçası olduğuna dikkat çekerek, okulun eğitim kadrosunun da bu bilinçle hareket ederek, öğrencileri hayata hazırladığını ifade etti.

SANAT BAHÇESİ SERGİSİ

Cemil Meriç Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı sergi Optimum AVM’de izlenime açıldı. Sanat Bahçesi adı verilen sergide, öğrenciler yıl boyunca yaptıkları sanatsal eserleri sergilerken, bir yandan da birbirinden güzel eserlerden oluşan müzik konseri verdiler.

Cemil Meriç Ortaokulu Müzik Öğretmeni Gizem İnce ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Yeşim Güvel önderliğinde yılsonu sergisi için titiz bir çalışma gerçekleştiren öğrenciler, aldıkları beğeni ve ilgiden dolayı hayli mutluydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.