Cemiyet ve Sanat Dünyası Arakan’a Destek İçin Bir Arada

28.10.2017 - 07:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1765+ kez okundu.
 

Cemiyet ve Sanat Dünyası Arakan’a Destek İçin Bir Arada

  “Bir El’de Sen Ver” sloganı ile Aile Danışmanı ve Organizatör Hürrem Ahu Özdemir, tüm geliri Kızılay aracılığı ile Arakan’a gönderilecek olan bir alışveriş etkinliğine ev sahipliği yaptı. Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen alışveriş etkinliği, dün sabah 9:00 da başlayıp, 22:30’a kadar devam etti. Halka açık ve ücretsiz olan etkinlikte, giyimden züccaciyeye kadar birçok ürün ve firma uygun fiyata satış gerçekleştirdi. Toplam 72 firmanın katıldığı organizasyonda, Türk Kızılayı İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Menteşeoğlu da etkinlikte yer aldı. Niran Ünsal, Yusuf Güney ve Aslı Hünel’in şarkılarıyla, Mügen Anlı’nın da varlığıyla renk kattığı yardım gününde, toplanan gelirler Arakan’da mağdur olan müslümanlara gönderilecek.

 

“Bir El’de Sen Ver” sloganı ile Aile Danışmanı ve Organizatör Hürrem Ahu Özdemir, tüm geliri Kızılay aracılığı ile Arakan’a gönderilecek olan bir alışveriş etkinliğine ev sahipliği yaptı. Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen alışveriş etkinliği, dün sabah 9:00 da başlayıp, 22:30’a kadar devam etti.

Halka açık ve ücretsiz olan etkinlikte, giyimden züccaciyeye kadar birçok ürün ve firma uygun fiyata satış gerçekleştirdi. Toplam 72 firmanın katıldığı organizasyonda, Türk Kızılayı İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Menteşeoğlu da etkinlikte yer aldı. Niran Ünsal, Yusuf Güney ve Aslı Hünel’in şarkılarıyla, Mügen Anlı’nın da varlığıyla renk kattığı yardım gününde, toplanan gelirler Arakan’da mağdur olan müslümanlara gönderilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.