ÇETİN: BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

GÜNDEM 30.07.2020 - 10:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1492+ kez okundu.
 

ÇETİN: BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kurban Bayramı nedeniyle bir bayram mesajı yayımladı. Kurban Bayramı'nın koronavirüs gölgesi altında kutlandığını, bu kapsamda her türlü tedbirin alındığını belirten Başkan Çetin’in kutlama mesajı şöyle:   "Sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşmanın simgesi olan bayramlar büyük küçük herkesin bir araya gelerek en güzel anları doyasıya yaşadığı özel ve anlamlı günlerdir. Birlik ve beraberliğin güçlendiği, paylaşma ve dayanışma duygularının pekiştirdiği Kurban Bayramı'nın bu duygu ve düşünceler içerisinde kutlanması en büyük dileğimdir. Bu yıl Ramazan Bayramı'ndan sonra Kurban Bayramı'nı da dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının gölgesinde kutlayacağız. Çukurova Belediyesi olarak hemşehrilerimizin sorunsuz bir şekilde bayramlarını geçirebilmeleri için gerekli tüm hazırlıkları yaparken, pandemi ile ilgili önlemleri de ihmal etmedik.   Pandemi tedbirleri kapsamında kurban satış ve kesim alanlarında bayram süresince hijyen kurallarını en üst seviyede uygulayacağız. Kurban kesimlerinin sadece belirlenen yerlerde yapılması noktasında hassasiyet göstereceğinize inanıyorum.   Ailenizle, sevdiklerinizle huzur içerisinde bir bayram geçirmeniz için Çukurova Belediyesi olarak tüm birimlerimizle görev başında, sizlerin hizmetinde olacağız. Siz kıymetli hemşehrilerimizden ise kurban kesim alanları başta olmak üzere bayram boyunca sosyal mesafe kurallarına uymanızı, maske kullanarak hijyene dikkat etmenizi önemle rica ediyoruz.   Bayramın tüm dünyaya, ülkemize, şehrimize başta sağlık olmak üzere mutluluk, huzur ve barış dolu güzel günler getirmesini dilerim. Birlik ve beraberlikten, barış ve mutluluktan yana tüm değerlerimizi koruduğunuz nice bayramlar dileğiyle Kurban Bayramı'nızı kutlarım."  

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kurban Bayramı nedeniyle bir bayram mesajı yayımladı. Kurban Bayramı'nın koronavirüs gölgesi altında kutlandığını, bu kapsamda her türlü tedbirin alındığını belirten Başkan Çetin’in kutlama mesajı şöyle:

 

"Sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşmanın simgesi olan bayramlar büyük küçük herkesin bir araya gelerek en güzel anları doyasıya yaşadığı özel ve anlamlı günlerdir. Birlik ve beraberliğin güçlendiği, paylaşma ve dayanışma duygularının pekiştirdiği Kurban Bayramı'nın bu duygu ve düşünceler içerisinde kutlanması en büyük dileğimdir. Bu yıl Ramazan Bayramı'ndan sonra Kurban Bayramı'nı da dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının gölgesinde kutlayacağız. Çukurova Belediyesi olarak hemşehrilerimizin sorunsuz bir şekilde bayramlarını geçirebilmeleri için gerekli tüm hazırlıkları yaparken, pandemi ile ilgili önlemleri de ihmal etmedik.

 

Pandemi tedbirleri kapsamında kurban satış ve kesim alanlarında bayram süresince hijyen kurallarını en üst seviyede uygulayacağız.

Kurban kesimlerinin sadece belirlenen yerlerde yapılması noktasında hassasiyet göstereceğinize inanıyorum.

 

Ailenizle, sevdiklerinizle huzur içerisinde bir bayram geçirmeniz için Çukurova Belediyesi olarak tüm birimlerimizle görev başında, sizlerin hizmetinde olacağız. Siz kıymetli hemşehrilerimizden ise kurban kesim alanları başta olmak üzere bayram boyunca sosyal mesafe kurallarına uymanızı, maske kullanarak hijyene dikkat etmenizi önemle rica ediyoruz.

 

Bayramın tüm dünyaya, ülkemize, şehrimize başta sağlık olmak üzere mutluluk, huzur ve barış dolu güzel günler getirmesini dilerim. Birlik ve beraberlikten, barış ve mutluluktan yana tüm değerlerimizi koruduğunuz nice bayramlar dileğiyle Kurban Bayramı'nızı kutlarım."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.