Çetin’den Aktaş’a ziyaret

GÜNDEM 09.01.2019 - 16:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2571+ kez okundu.
 

Çetin’den Aktaş’a ziyaret

Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin makamında ziyaret etti. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana İl Emniyet Müdürü olarak atanan ve görevine başlayan Zafer Aktaş’ı makamında ziyaret etti, kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Soner Çetin yeni görevinde Aktaş’a başarılar diledi. Zafer Aktaş, yeni görev yeri olan Adana ilinin güvenlik ve huzurunun sağlanması için Emniyet Teşkilatı olarak ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.  Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkürlerini iletti.

Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin makamında ziyaret etti.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana İl Emniyet Müdürü olarak atanan ve görevine başlayan Zafer Aktaş’ı makamında ziyaret etti, kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Soner Çetin yeni görevinde Aktaş’a başarılar diledi. Zafer Aktaş, yeni görev yeri olan Adana ilinin güvenlik ve huzurunun sağlanması için Emniyet Teşkilatı olarak ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

 Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.