ÇETİN SEMERKAND VAKFINI ZİYARET ETTİ

SİYASET 30.10.2018 - 16:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1649+ kez okundu.
 

ÇETİN SEMERKAND VAKFINI ZİYARET ETTİ

ADANA- Semerkand Vakfı Başkanı Ramazan Balak,  Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün açılışını yaptığı kermeste, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalardan sonra,  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ve TÜMSİAD Adana Şubesini ağırladı. Vakıf Başkanı Balak, burada yaptığı konuşmasında, Semerkand Vakfı’nın toplumun kültürüne, ahlakına, milli ve manevi değerlerine saygılı, gönüllülük esasına dayalı olarak çalışan, yardımlaşma ve dayanışmayı ön planda tutan sosyal amaçlı bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyerek, ‘’Devletimizin yanındayız’’ dedi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e ve TÜMSİAD Adana Şubesi Yönetimi adına Başkan Yakup Kutluca’ya davetlerini kabul ederek geldikleri için teşekkür eden Balak, Başkan Soner Çetin’e özellikle teşekkür ederek, ‘’Büyüklerimizin bizi yalnız bırakmaması, daima yanımızda olmalarını htirmeleri bizleri onurlandırmıştır’’ dedi.   “KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİDİR”   Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’de,  Sivil Toplum Kuruluşlarının toplumsal değişimin temel aktörlerinden biri olduğunu belirterek, farklı alanlarda faaliyet gösteren bu gönüllü kuruluşların önemli bir yere sahip olduklarını ve dünyada ‘’Üçüncü Sektör’’ olarak tanımlandığını dile getirdi. Bölgesel ve yerel kalkınmada STK’ların rolünün de olduğunu vurgulayan Başkan Çetin, bugün küresel alanda STK’ların önem kazandığını  ifade etti. STK’ların yerel yönetimlerin paydaşları olduğunun altını çizen Başkan Çetin, ‘’Kurumlar arası işbirliği önemlidir’’ şeklinde konuştu. TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’da, ‘’Kurumlar arası işbirliği, yerel dinamikleri harekete geçirerek, sosyal, kültürel ve ekonomik alanda başarı getirir’’ diyerek, Vakıf Başkanı Ramazan Balak ile emeği geçenlere teşekkür etti. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e günün anısına ‘’Secere-i Şerif’’ tablosu hediye eden Semerkand Vakfı Başkanı Balak, katılımcılara teşekkür ederek, ‘’7 Kasım’a kadar kermesimiz açıktır.  Tüm  halkımızı davetlidir’’ dedi.

ADANA- Semerkand Vakfı Başkanı Ramazan Balak,  Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün açılışını yaptığı kermeste, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalardan sonra,  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ve TÜMSİAD Adana Şubesini ağırladı.

Vakıf Başkanı Balak, burada yaptığı konuşmasında, Semerkand Vakfı’nın toplumun kültürüne, ahlakına, milli ve manevi değerlerine saygılı, gönüllülük esasına dayalı olarak çalışan, yardımlaşma ve dayanışmayı ön planda tutan sosyal amaçlı bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyerek, ‘’Devletimizin yanındayız’’ dedi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e ve TÜMSİAD Adana Şubesi Yönetimi adına Başkan Yakup Kutluca’ya davetlerini kabul ederek geldikleri için teşekkür eden Balak, Başkan Soner Çetin’e özellikle teşekkür ederek, ‘’Büyüklerimizin bizi yalnız bırakmaması, daima yanımızda olmalarını htirmeleri bizleri onurlandırmıştır’’ dedi.

 

“KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİDİR”

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’de,  Sivil Toplum Kuruluşlarının toplumsal değişimin temel aktörlerinden biri olduğunu belirterek, farklı alanlarda faaliyet gösteren bu gönüllü kuruluşların önemli bir yere sahip olduklarını ve dünyada ‘’Üçüncü Sektör’’ olarak tanımlandığını dile getirdi. Bölgesel ve yerel kalkınmada STK’ların rolünün de olduğunu vurgulayan Başkan Çetin, bugün küresel alanda STK’ların önem kazandığını  ifade etti. STK’ların yerel yönetimlerin paydaşları olduğunun altını çizen Başkan Çetin, ‘’Kurumlar arası işbirliği önemlidir’’ şeklinde konuştu.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’da, ‘’Kurumlar arası işbirliği, yerel dinamikleri harekete geçirerek, sosyal, kültürel ve ekonomik alanda başarı getirir’’ diyerek, Vakıf Başkanı Ramazan Balak ile emeği geçenlere teşekkür etti.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e günün anısına ‘’Secere-i Şerif’’ tablosu hediye eden Semerkand Vakfı Başkanı Balak, katılımcılara teşekkür ederek, ‘’7 Kasım’a kadar kermesimiz açıktır.  Tüm  halkımızı davetlidir’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.