Ceviz ve mermerin birlikteliğinden doğan tasarım

DÜNYA 17.10.2018 - 14:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2375+ kez okundu.
 

Ceviz ve mermerin birlikteliğinden doğan tasarım

Ceviz ve mermerin birlikteliğinden doğan tasarım Otelloile yatak odanızda sıradanlığa meydan okuyun Doğadan ilham alan tasarımıyla yalınlığın manifestosunu yeniden yazan OtelloileVanessa, mermerin sağlamlığı ve şıklığını yatak odalarına taşıyor.Otello Yatak Odası,göz alıcı formları, canlı dokuları ve huzur veren renk kombinasyonunubazalıkaryolası ile fonksiyonellikle buluşturuyor.   Doğanın o eşsiz büyüsünü yaşam alanlarına tasarım olarak kodlayan Vanessa, ceviz ve mermerin birlikteliğinden doğan Otello Yatak Odası ile yatak odalarını kişiselleştirmeye devam ediyor. Yuvarlak hatlara sahip tasarımını Amerikan ceviz-yeni siyah lake mobilya ile taçlandıran Otello, mermerin benzersiz dokusu ve rahatlatıcı etkisini yatak odalarına taşıyor. Göz alıcı formları, canlı dokuları ve huzur veren renk kombinasyonuyla sıradanlığa meydan okuyan Otello Yatak Odası, yatak pano, komodin, çamaşırlık, şifonyer, şifonyer takı ve şifonyer aynadan oluşuyor. Doğal ceviz görünümünün tüm sıcaklığını yatak odanıza taşıyan Otello Yatak Odası, Vanessa’nın tasarıma olan bakış açısını kanıtlıyor.  

Ceviz ve mermerin birlikteliğinden doğan tasarım

Otelloile yatak odanızda sıradanlığa meydan okuyun

Doğadan ilham alan tasarımıyla yalınlığın manifestosunu yeniden yazan OtelloileVanessa, mermerin sağlamlığı ve şıklığını yatak odalarına taşıyor.Otello Yatak Odası,göz alıcı formları, canlı dokuları ve huzur veren renk kombinasyonunubazalıkaryolası ile fonksiyonellikle buluşturuyor.

 

Doğanın o eşsiz büyüsünü yaşam alanlarına tasarım olarak kodlayan Vanessa, ceviz ve mermerin birlikteliğinden doğan Otello Yatak Odası ile yatak odalarını kişiselleştirmeye devam ediyor.

Yuvarlak hatlara sahip tasarımını Amerikan ceviz-yeni siyah lake mobilya ile taçlandıran Otello, mermerin benzersiz dokusu ve rahatlatıcı etkisini yatak odalarına taşıyor. Göz alıcı formları, canlı dokuları ve huzur veren renk kombinasyonuyla sıradanlığa meydan okuyan Otello Yatak Odası, yatak pano, komodin, çamaşırlık, şifonyer, şifonyer takı ve şifonyer aynadan oluşuyor.

Doğal ceviz görünümünün tüm sıcaklığını yatak odanıza taşıyan Otello Yatak Odası, Vanessa’nın tasarıma olan bakış açısını kanıtlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.