ÇEVRİMİÇİ EMNİYET EĞİTİMİ VERİLDİ

28.05.2018 - 09:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1409+ kez okundu.
 

ÇEVRİMİÇİ EMNİYET EĞİTİMİ VERİLDİ

Adana Kent Konseyi ve Habitat Derneği işbirliğiyle verilen çevrimiçi emniyet eğitiminde, sosyal medyada kişisel verilerin korunması konuşuldu.
Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen eğitime; Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan, Facebook Türkiye Direktörü Nilay Erdem, Digi Guardians Kurucu Başkanı Gujan Şen, Habitat Derneği gönüllüleri ve gençler katıldı.   Eğitimde; Facebook güvenlik kuralları, sosyal medyada kişisel verilerin korunması için alınacak önlemler, Türkiye Cumhuriyeti yasalarında yeri olan bilişim suçları ve siber şiddete maruz kalınması halinde izlenecek hukuksal süreç hakkında katılımcılara bilgi verildi.   Eğitimde ayrıca; Habitat Derneği tarafından yürütülen Kontrol Bende Projesi hakkında sunum yapıldı.
Adana Kent Konseyi ve Habitat Derneği işbirliğiyle verilen çevrimiçi emniyet eğitiminde, sosyal medyada kişisel verilerin korunması konuşuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen eğitime; Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan, Facebook Türkiye Direktörü Nilay Erdem, Digi Guardians Kurucu Başkanı Gujan Şen, Habitat Derneği gönüllüleri ve gençler katıldı.

 

Eğitimde; Facebook güvenlik kuralları, sosyal medyada kişisel verilerin korunması için alınacak önlemler, Türkiye Cumhuriyeti yasalarında yeri olan bilişim suçları ve siber şiddete maruz kalınması halinde izlenecek hukuksal süreç hakkında katılımcılara bilgi verildi.

 

Eğitimde ayrıca; Habitat Derneği tarafından yürütülen Kontrol Bende Projesi hakkında sunum yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.