CEYHAN'IN İLK KREŞİNİN TAMAMLANMASINA SAYILI GÜNLER KALDI

GÜNDEM 11.12.2019 - 15:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2073+ kez okundu.
 

CEYHAN'IN İLK KREŞİNİN TAMAMLANMASINA SAYILI GÜNLER KALDI

   “Her mahalleye bir kreş” sloganı ile ilk kreşin temelini Namık Kemal Mahallesi'ne  atan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ilk semt kreşinin tamamlanmak üzere olduğunun müjdesini verdi. Yeşillikler içinde olması planlanan  kreşin peyzaj çalışmaları devam ediyor.   Ceyhan Belediye  en önemli projelerinden birisi olan semt kreşlerinin yapımı devam ederken diğer yandan da Ceyhan’ın tüm sokaklarında  gece-gündüz aralıksız  çalışmalarını sürdürüyor.   Başkan Aydar, “Ceyhan’ın Geleceği Çocuklarımızdır”    Çalışan anne ve babaların yaşadığı sorunların başında, çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri bir kreşi uygun bedelle bulamamaları olduğuna dikkat çeken Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Ceyhan’da  artık çok iyi bakım ve çok iyi eğitim veren kreşler olacak. Ailelerimizin çocuklarını güvenle gönderebilecekleri uzman kadromuz öğretmenlerimiz ve oyun arkadaşları olacak. Ceyhan’ın geleceği çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alabilmesi için her an yanlarında olacağız. Kreşlerimiz  zaman içinde peş peşe hizmete girecek, Ceyhan’ın çocukları emin ellerde" ifadelerini kullandı.

 

 “Her mahalleye bir kreş” sloganı ile ilk kreşin temelini Namık Kemal Mahallesi'ne  atan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ilk semt kreşinin tamamlanmak üzere olduğunun müjdesini verdi. Yeşillikler içinde olması planlanan  kreşin peyzaj çalışmaları devam ediyor.

 

Ceyhan Belediye  en önemli projelerinden birisi olan semt kreşlerinin yapımı devam ederken diğer yandan da Ceyhan’ın tüm sokaklarında  gece-gündüz aralıksız  çalışmalarını sürdürüyor.

 

Başkan Aydar, “Ceyhan’ın Geleceği Çocuklarımızdır”

 

 Çalışan anne ve babaların yaşadığı sorunların başında, çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri bir kreşi uygun bedelle bulamamaları olduğuna dikkat çeken Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Ceyhan’da  artık çok iyi bakım ve çok iyi eğitim veren kreşler olacak. Ailelerimizin çocuklarını güvenle gönderebilecekleri uzman kadromuz öğretmenlerimiz ve oyun arkadaşları olacak. Ceyhan’ın geleceği çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alabilmesi için her an yanlarında olacağız. Kreşlerimiz  zaman içinde peş peşe hizmete girecek, Ceyhan’ın çocukları emin ellerde" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.