CEYHAN BELEDIYESİNDEN DORUK MAHALLESİNE YARDIM ELİ

SİYASET 19.11.2018 - 15:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2222+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDIYESİNDEN DORUK MAHALLESİNE YARDIM ELİ

  Geçtiğimiz günlerde Ceyhan'da gelişen olumsuz hava şartları nedeniyle aşırı yağmur bazı bölgelerde sel ve benzeri zararlara sebep olmuştu. Ceyhan'ın Doruk Mahallesi de bu hava şartlarından olumsuz etkilendi. Fırtına ve yağmur sonrası Doruk'ta maddi hasarlar meydana geldi. Ceyhan Belediyesi Doruk Mahallesi'ne maddi yardımda bulunarak bölge halkına elini uzattı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak ;" Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız fırtına ve yağmur Doruk Mahallemizde maddi hasarlara yol açtı. Belediye olarak evleri zarar gören kıymetli hemşehrilerimizin yanlarında olmak ve yaralarını sarmak amacıyla evleri zarar gören 19 ailemize inşaat malzemesi desteğinde bulunduk. Allah böyle büyük afetlerden bizleri korusun." dedi.  

 

Geçtiğimiz günlerde Ceyhan'da gelişen olumsuz hava şartları nedeniyle aşırı yağmur bazı bölgelerde sel ve benzeri zararlara sebep olmuştu.

Ceyhan'ın Doruk Mahallesi de bu hava şartlarından olumsuz etkilendi. Fırtına ve yağmur sonrası Doruk'ta maddi hasarlar meydana geldi. Ceyhan Belediyesi Doruk Mahallesi'ne maddi yardımda bulunarak bölge halkına elini uzattı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak ;" Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız fırtına ve yağmur Doruk Mahallemizde maddi hasarlara yol açtı. Belediye olarak evleri zarar gören kıymetli hemşehrilerimizin yanlarında olmak ve yaralarını sarmak amacıyla evleri zarar gören 19 ailemize inşaat malzemesi desteğinde bulunduk. Allah böyle büyük afetlerden bizleri korusun." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.