CEYHAN BELEDİYESİ CAMİLERDE LOKUM DAĞITTI

GÜNDEM 29.02.2020 - 15:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2072+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYESİ CAMİLERDE LOKUM DAĞITTI

  Ceyhan Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla ilçenin bütün camilerinde lokum ve gül suyu dağıttı.   Her kandilde lokum dağıtımını geleneksel hale getiren Ceyhan Belediyesi, Regaip Kandili’nde de bu geleneği devam ettirdi. Fahrettin Paşa, Çarşı, Tuzlugöl, Süleymaniye, Ulus Cami başta olmak üzere ilçenin 13 camisinde Ceyhanlı vatandaşlara ikramda bulunuldu.   Kandil gecesi ibadet etmek için camilere akın eden vatandaşlar Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın kandil ikramı olarak dağıtılan lokum ve gül suyu ikramını takdir ile karşıladılar.  Regaip Kandili Ceyhan’ın tüm camilerinde hazır bulunan Ceyhan Belediyesi personellerinin vatandaşa yaptığı ikramlarla, dualar ve ibadetlerle huzur ve huşu içinde kutlandı.              

 

Ceyhan Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla ilçenin bütün camilerinde lokum ve gül suyu dağıttı.

 

Her kandilde lokum dağıtımını geleneksel hale getiren Ceyhan Belediyesi, Regaip Kandili’nde de bu geleneği devam ettirdi.

Fahrettin Paşa, Çarşı, Tuzlugöl, Süleymaniye, Ulus Cami başta olmak üzere ilçenin 13 camisinde Ceyhanlı vatandaşlara ikramda bulunuldu.

 

Kandil gecesi ibadet etmek için camilere akın eden vatandaşlar Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın kandil ikramı olarak dağıtılan lokum ve gül suyu ikramını takdir ile karşıladılar.

 Regaip Kandili Ceyhan’ın tüm camilerinde hazır bulunan Ceyhan Belediyesi personellerinin vatandaşa yaptığı ikramlarla, dualar ve ibadetlerle huzur ve huşu içinde kutlandı.  

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.