CEYHAN BELEDİYESİ ESNAFLARA BAYRAK DAĞITTI

GÜNDEM 17.05.2019 - 11:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2227+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYESİ ESNAFLARA BAYRAK DAĞITTI

    Ceyhan Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kapsayan Gençlik Haftası'nda tüm esnaflara bayrak dağıttı.   Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın talebi doğrultusunda, Başkan Yardımcıları İlker Önük ve Hülya Erdem, zabıta ekipleri ile esnafları ziyaret ederek bayrak dağıttı. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Yardımcıları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde Gençlik Haftası münasebeti ile hazırlanan bayrakları vatandaşlara verdi.   19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tüm şehri bayrakla süslemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Kadir Aydar, “Tarihi zaferlerle ve kahramanlıklarla dolu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve yüce Türk milletinin en yüce değeri Türk Bayrağımızı tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza dağıttık. Evlerimize, iş yerlerimize, caddelerimize ve sokaklarımıza şanlı bayrağımızı gururla asalım ve muhafaza edelim. Bu vesileyle Ulu Önder Atamızı ve aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.  

 

 

Ceyhan Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kapsayan Gençlik Haftası'nda tüm esnaflara bayrak dağıttı.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın talebi doğrultusunda, Başkan Yardımcıları İlker Önük ve Hülya Erdem, zabıta ekipleri ile esnafları ziyaret ederek bayrak dağıttı. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Yardımcıları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde Gençlik Haftası münasebeti ile hazırlanan bayrakları vatandaşlara verdi.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tüm şehri bayrakla süslemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Kadir Aydar, “Tarihi zaferlerle ve kahramanlıklarla dolu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve yüce Türk milletinin en yüce değeri Türk Bayrağımızı tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza dağıttık. Evlerimize, iş yerlerimize, caddelerimize ve sokaklarımıza şanlı bayrağımızı gururla asalım ve muhafaza edelim. Bu vesileyle Ulu Önder Atamızı ve aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.