CEYHAN BELEDİYESİ GÜREŞ TAKIMI YENİ BAŞARILAR ELDE ETTİ

SPOR 20.07.2018 - 09:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2653+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYESİ GÜREŞ TAKIMI YENİ BAŞARILAR ELDE ETTİ

Ceyhan Belediyesi güreş takımı sporcuları, 657.si yapılan tarihi Kırkpınar güreşlerinde çeyrek finale yükselerek gelecek sene bir üst boyda güreşmeye hak kazandı. Ayrıca 5000 yıllık Türk geleneği olan ve  Antakya’da düzenlenen Aba güreşlerinde 2 sporcumuz 3. oldu.   Ceyhan Belediyesi güreş şube sorumlusu Erdoğan Akkuş, “Takımımız çeyrek final güreşlerinde yenilmelerine rağmen gelecek sene bir üst boyda güreşmeye hak kazanmışlardır. İnşallah gelecek yıl büyük ortada güreşecekler. Çalışmalarımızı da ona göre yapacağız. Yağlı güreşlerde önemli olan boy atlamaktır. İnşallah 8 Eylül tarihinde Antalya Elmalı’da da boy atlarız. İmkânlarını hiç esirgemeyen başta Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak olmak üzere başkan yardımcılarımıza ve müdürlerimize sonsuz teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.   Sporun her dalına büyük destek verdiklerini belirten Ceyhan Belediyesi Başkan Vekili Ali Alper Boydak, “Ceyhan Belediye güreş şube sorumlusu Erdoğan Akkuş ve kıymetli sporcularımız, güzel derecelerle müsabakalardan döndüler ve bizleri gururlandırdılar. Ata sporumuz olan güreşte takımımızın büyük başarılara imza atacağını düşünüyor ve başarılar diliyorum'' dedi.  

Ceyhan Belediyesi güreş takımı sporcuları, 657.si yapılan tarihi Kırkpınar güreşlerinde çeyrek finale yükselerek gelecek sene bir üst boyda güreşmeye hak kazandı. Ayrıca 5000 yıllık Türk geleneği olan ve  Antakya’da düzenlenen Aba güreşlerinde 2 sporcumuz 3. oldu.

 

Ceyhan Belediyesi güreş şube sorumlusu Erdoğan Akkuş, “Takımımız çeyrek final güreşlerinde yenilmelerine rağmen gelecek sene bir üst boyda güreşmeye hak kazanmışlardır. İnşallah gelecek yıl büyük ortada güreşecekler. Çalışmalarımızı da ona göre yapacağız. Yağlı güreşlerde önemli olan boy atlamaktır. İnşallah 8 Eylül tarihinde Antalya Elmalı’da da boy atlarız. İmkânlarını hiç esirgemeyen başta Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak olmak üzere başkan yardımcılarımıza ve müdürlerimize sonsuz teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Sporun her dalına büyük destek verdiklerini belirten Ceyhan Belediyesi Başkan Vekili Ali Alper Boydak, “Ceyhan Belediye güreş şube sorumlusu Erdoğan Akkuş ve kıymetli sporcularımız, güzel derecelerle müsabakalardan döndüler ve bizleri gururlandırdılar. Ata sporumuz olan güreşte takımımızın büyük başarılara imza atacağını düşünüyor ve başarılar diliyorum'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.