CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN YENİ SEMT PAZARI

SİYASET 21.09.2018 - 13:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1527+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN YENİ SEMT PAZARI

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı’nın açılışını yaptı.    Semt pazarının Cumhuriyet Mahallesi’nin ihtiyaç duyduğu bir hizmet olduğunu belirten Başkanvekili Ali Alper Boydak açılışta yaptığı konuşmada; “ Vatandaşlarımızın talepleri ve belediyemizin etüt çalışmaları bölgede bir pazar yeri oluşturulmasını elzem kıldı. Çalışma arkadaşlarımızla yer tespiti yaparak kısa bir sürede pazarımızı hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çarşamba günleri bölge halkının hizmetinde olacak  semt pazarımız ile hemşerilerimize taze ve ekonomik ürünlerin teminini sağlamada köprü olacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Ceyhanlı hemşerilerimiz en iyisine layık.”   BAŞKAN BOYDAK: “  MALİ DİSİPLİN İLE BELEDİYENİN YÜKÜNÜ EN AZA İNDİRDİK”   Belediye çalışmalarında mali disiplin misyonu ile hareket ettiklerini belirten Boydak; “Göreve gelişimizin 15.ayındayız. Bu vakte değin özellikle belediyemizin mali kalkınma ve yapılanmasını tamamlamak için önemli hamleler yaptık. Esnafımıza  olan belediye borçlarını ödeyerek belediye-esnaf arasındaki güveni arttırdık. İller Bankası ödeneklerinde zaman zaman gelişen kesintilere rağmen mali bir disiplin çerçevesinde hareket ederek ciddi ekonomik sıkıntılar yaşamadan rutin işleyişimize devam ettik. Özellikle son dönemde ülkemize dış mihrakların yapmış olduğu ekonomik yaptırım ve manipülasyonlara  karşı da belediyemiz üstüne düşen mücadeleyi yapmaya devam edecektir. Türkiye eski Türkiye değildir. Bu tür manipülasyonlarla kimse ülkemizi esir alamaz.   KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YENİ TOPLU KONUT MÜJDESİ   Ceyhan’ın daha yaşanabilir bir şehir olması için çalıştıklarını belirten Başkan Boydak; “Şehrimiz ile ilgili hangi konuda eksiklik ya da sorun varsa ilgili bakanlıklarla çözüm için sürekli istişare ve uyum içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda hemşerilerimize bir müjdeyi de vermek istiyorum. Atatürk Caddesi ile Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı arasında kalan 27 hektarlık alanında kentsel dönüşüm projemiz hazır. Proje kapsamında tarihi demir köprü ile Bota Mahallesi arasında kalan 6 hektarlık bir alana da 500 konutluk yeni toplu konut projesinin çalışmalarına başlayacağız. Her bütçeye uygun; özellikle dar gelirli hemşerilerimizin de konut sahibi olması için 2+1 den 4+1 e kadar konutlar bakanlığımızla yapacağımız ortak çalışma ile Ceyhanlı hemşerilerimizin ilgisine sunacağız. Bununla birlikte  Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği “ Millet Bahçeleri” projesini Ceyhan’da da uygulamak için çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.        

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı’nın açılışını yaptı.

 

 Semt pazarının Cumhuriyet Mahallesi’nin ihtiyaç duyduğu bir hizmet olduğunu belirten Başkanvekili Ali Alper Boydak açılışta yaptığı konuşmada;

“ Vatandaşlarımızın talepleri ve belediyemizin etüt çalışmaları bölgede bir pazar yeri oluşturulmasını elzem kıldı. Çalışma arkadaşlarımızla yer tespiti yaparak kısa bir sürede pazarımızı hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çarşamba günleri bölge halkının hizmetinde olacak  semt pazarımız ile hemşerilerimize taze ve ekonomik ürünlerin teminini sağlamada köprü olacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Ceyhanlı hemşerilerimiz en iyisine layık.”

 

BAŞKAN BOYDAK: “  MALİ DİSİPLİN İLE BELEDİYENİN YÜKÜNÜ EN AZA İNDİRDİK”

 

Belediye çalışmalarında mali disiplin misyonu ile hareket ettiklerini belirten Boydak;

“Göreve gelişimizin 15.ayındayız. Bu vakte değin özellikle belediyemizin mali kalkınma ve yapılanmasını tamamlamak için önemli hamleler yaptık. Esnafımıza  olan belediye borçlarını ödeyerek belediye-esnaf arasındaki güveni arttırdık. İller Bankası ödeneklerinde zaman zaman gelişen kesintilere rağmen mali bir disiplin çerçevesinde hareket ederek ciddi ekonomik sıkıntılar yaşamadan rutin işleyişimize devam ettik.

Özellikle son dönemde ülkemize dış mihrakların yapmış olduğu ekonomik yaptırım ve manipülasyonlara  karşı da belediyemiz üstüne düşen mücadeleyi yapmaya devam edecektir. Türkiye eski Türkiye değildir. Bu tür manipülasyonlarla kimse ülkemizi esir alamaz.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YENİ TOPLU KONUT MÜJDESİ

 

Ceyhan’ın daha yaşanabilir bir şehir olması için çalıştıklarını belirten Başkan Boydak;

“Şehrimiz ile ilgili hangi konuda eksiklik ya da sorun varsa ilgili bakanlıklarla çözüm için sürekli istişare ve uyum içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda hemşerilerimize bir müjdeyi de vermek istiyorum. Atatürk Caddesi ile Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı arasında kalan 27 hektarlık alanında kentsel dönüşüm projemiz hazır. Proje kapsamında tarihi demir köprü ile Bota Mahallesi arasında kalan 6 hektarlık bir alana da 500 konutluk yeni toplu konut projesinin çalışmalarına başlayacağız. Her bütçeye uygun; özellikle dar gelirli hemşerilerimizin de konut sahibi olması için 2+1 den 4+1 e kadar konutlar bakanlığımızla yapacağımız ortak çalışma ile Ceyhanlı hemşerilerimizin ilgisine sunacağız. Bununla birlikte  Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği “ Millet Bahçeleri” projesini Ceyhan’da da uygulamak için çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.