CEYHAN BELEDİYESİ PARKE TAŞINDAN 1.5 MİLYON LİRA TASARRUF ETTİ

GÜNDEM 25.01.2020 - 15:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1428+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYESİ PARKE TAŞINDAN 1.5 MİLYON LİRA TASARRUF ETTİ

  Ceyhan Belediyesi, parke taşı döşeme işini kendi imkânları ile yaparak 1.5 milyon lira tasarrufa imza attı. 2.050 Milyon lira maliyetle yapılacak bordür parke taşı döşeme işi, belediye bünyesine  alınan 25 parke taşı ustasına yaptırılarak  tasarruf edildi.   Daha önceki yıllarda Taşeron firmaya yaptırıldığında 60 bin m² bordür parke taşı döşeme işi, 8 ayda biterilip 2.050 milyona mal olurken, aynı işi Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin iş gücünü ve kaynaklarını verimli kullanarak yaklaşık 500 bin lira maliyetle ve 4 ay gibi kısa bir zamanda tamamladı.     “Zamandan %50, Maliyetten %75 Tasarruf Ettik”   İsrafla mücadele anlayışını belediyenin bütün birimlerinde uyguladıklarını dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “ Belediyemizin kaynakları sınırlı. Bir yandan engelleri aşmaya, bir yandan da Ceyhan’a hak ettiği ve yıllardır mahrum bırakıldığı hizmeti vermeye çalışıyoruz.  İşleri ihale usulüyle verip yaptırmak işin kolay yanı. Ancak Ceyhan’ın bir kuruşunu boşa harcamayacağımıza söz vererek göreve geldik.  Taşeron firmanın 8 ayda 2.050 milyon liraya yapacağı bordür parke taşı döşeme işini bünyemize aldığımız 25 taş ustası ile 4 ayda 500 bin liraya mal ettik. Tasarruf politikamızı bütün birimlerimizde uygulamaya devam edeceğiz.  Tasarruf ettiğimiz kaynaklar Ceyhan’a başka yatırımlar yaparak yine Ceyhan için kullanılacak” ifadelerini kullandı.

 

Ceyhan Belediyesi, parke taşı döşeme işini kendi imkânları ile yaparak 1.5 milyon lira tasarrufa imza attı. 2.050 Milyon lira maliyetle yapılacak bordür parke taşı döşeme işi, belediye bünyesine  alınan 25 parke taşı ustasına yaptırılarak  tasarruf edildi.

 

Daha önceki yıllarda Taşeron firmaya yaptırıldığında 60 bin m² bordür parke taşı döşeme işi, 8 ayda biterilip 2.050 milyona mal olurken, aynı işi Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin iş gücünü ve kaynaklarını verimli kullanarak yaklaşık 500 bin lira maliyetle ve 4 ay gibi kısa bir zamanda tamamladı. 

 

 “Zamandan %50, Maliyetten %75 Tasarruf Ettik”

 

İsrafla mücadele anlayışını belediyenin bütün birimlerinde uyguladıklarını dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “ Belediyemizin kaynakları sınırlı. Bir yandan engelleri aşmaya, bir yandan da Ceyhan’a hak ettiği ve yıllardır mahrum bırakıldığı hizmeti vermeye çalışıyoruz.  İşleri ihale usulüyle verip yaptırmak işin kolay yanı. Ancak Ceyhan’ın bir kuruşunu boşa harcamayacağımıza söz vererek göreve geldik.  Taşeron firmanın 8 ayda 2.050 milyon liraya yapacağı bordür parke taşı döşeme işini bünyemize aldığımız 25 taş ustası ile 4 ayda 500 bin liraya mal ettik. Tasarruf politikamızı bütün birimlerimizde uygulamaya devam edeceğiz.  Tasarruf ettiğimiz kaynaklar Ceyhan’a başka yatırımlar yaparak yine Ceyhan için kullanılacak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.