CEYHAN BELEDİYESİ PERSONELİNE GÖZ TARAMASI YAPILDI

GÜNDEM 25.02.2020 - 16:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2404+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYESİ PERSONELİNE GÖZ TARAMASI YAPILDI

Ceyhan Belediyesi personeli, Özel Çukurova Göz Hastanesi’nin yaptığı özel bir uygulama ile göz taramasından geçirildi. Ceyhan genelinde yaptığı sağlık taramaları ve halka verdiği sağlık hizmetleri ile sosyal belediyecilikte güzel hizmetler sunan Ceyhan Belediyesi, bu sefer de kendi personeline sağlık hizmeti sundu. Ceyhan Belediyesi,  bütün personele göz bakım hizmeti sundu. Gözlük kullananlara gözlük numaralarının uygun olup olmadığı konusunda bilgiler verildi. Ayrıca göz tansiyonu ve yazın görülebilecek rahatsızlıklarla ile ilgili göz doktoru tarafından uyarılarda bulunulan genel göz taramasına, personelin ilgisi bir hayli fazla oldu.   Çukurova Göz Hastanesi doktorları tarafından taramadan geçirilen personel uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını dile getirdi. Göz rahatsızlığı olanlara teşhis konulurken, herhangi bir rahatsızlığı olmayanlara da göz sağlığı ile ilgili tavsiyelerde bulunuldu. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın talebi ile Ceyhan Belediyesi ve  Özel Çukurova Göz Hastanesi arasında imzalanan protokol ile belediye çalışanlarına  göz tedavilerinde ve cerrahi müdahalelerde  indirim uygulanacak.

Ceyhan Belediyesi personeli, Özel Çukurova Göz Hastanesi’nin yaptığı özel bir uygulama ile göz taramasından geçirildi.

Ceyhan genelinde yaptığı sağlık taramaları ve halka verdiği sağlık hizmetleri ile sosyal belediyecilikte güzel hizmetler sunan Ceyhan Belediyesi, bu sefer de kendi personeline sağlık hizmeti sundu. Ceyhan Belediyesi,  bütün personele göz bakım hizmeti sundu. Gözlük kullananlara gözlük numaralarının uygun olup olmadığı konusunda bilgiler verildi. Ayrıca göz tansiyonu ve yazın görülebilecek rahatsızlıklarla ile ilgili göz doktoru tarafından uyarılarda bulunulan genel göz taramasına, personelin ilgisi bir hayli fazla oldu. 

 Çukurova Göz Hastanesi doktorları tarafından taramadan geçirilen personel uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını dile getirdi. Göz rahatsızlığı olanlara teşhis konulurken, herhangi bir rahatsızlığı olmayanlara da göz sağlığı ile ilgili tavsiyelerde bulunuldu. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın talebi ile Ceyhan Belediyesi ve  Özel Çukurova Göz Hastanesi arasında imzalanan protokol ile belediye çalışanlarına  göz tedavilerinde ve cerrahi müdahalelerde  indirim uygulanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.