CEYHAN BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

SPOR 08.06.2017 - 14:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2275+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

  Ceyhan Belediyesi Yaz Spor Okulları her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklara spor yapma imkânı sunacak.   Okulların tatile girmesiyle birlikte çocukların ve gençlerin sporla vakit geçirmesi ve sokaktaki kötü alışkanlıklardan korunmaları amacıyla hizmet veren Ceyhan Belediyesi Yaz Spor Okullarına kayıtlar başladı. 16 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar sürecek olan müracaatlar, Ceyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacak.   7-15 yaş arası çocukların ücretsiz faydalanabileceği Yaz Spor Okullarında 4 branşta (futbol, basketbol, taekwondo, güreş ) uzman eğitmenler tarafından eğitim verilecek. Yaz Spor Okullarında eğitimini tamamlayan öğrencilere aynı zamanda sertifika da verilecek. 

 

Ceyhan Belediyesi Yaz Spor Okulları her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklara spor yapma imkânı sunacak.
 

Okulların tatile girmesiyle birlikte çocukların ve gençlerin sporla vakit geçirmesi ve sokaktaki kötü alışkanlıklardan korunmaları amacıyla hizmet veren Ceyhan Belediyesi Yaz Spor Okullarına kayıtlar başladı. 16 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar sürecek olan müracaatlar, Ceyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacak.


 

7-15 yaş arası çocukların ücretsiz faydalanabileceği Yaz Spor Okullarında 4 branşta (futbol, basketbol, taekwondo, güreş ) uzman eğitmenler tarafından eğitim verilecek. Yaz Spor Okullarında eğitimini tamamlayan öğrencilere aynı zamanda sertifika da verilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.