Ceyhan’da bahar temizliği

GÜNDEM 20.02.2018 - 13:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1670+ kez okundu.
 

Ceyhan’da bahar temizliği

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan ilçe merkezinde bahar temizliği başlattı. Kızılay, Atatürk, Selahattin Sepici ve Hükümet caddelerindeki kaldırımları, kent mobilyalarını, süs havuzlarını temizleyen, kanalizasyon şebekesini sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlayan Büyükşehir ekipleri, Ceyhan Nehri kıyısını da çalılardan, molozlardan arındırdı, ağaçları budadı. Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bağlı temizlik ve ilaçlama ekipleri, daha temiz ve yaşanabilir bir Ceyhan için hizmetlerini yoğunlaştırdı. Ceyhan’ın ana arterleri olan Kızılay, Atatürk, Selahattin Sepici ve Hükümet caddelerinde eş zamanlı çalışma yürüten temizlik ve ilaçlama ekipleri, kaldırımları, kent mobilyalarını, korkulukları, süs havuzlarını temizledi. Yoğun temizlik çalışmalarının yanı sıra çeşitli yerlere asılmış afişleri söküp, duvarlara yazılan yazıları silen Büyükşehir ekipleri, moloz ve hafriyat temizliği de yaptı. Kapsamlı bahar temizliğinde, Büyükşehir görevlileri rekreasyan alanları ve Ceyhan Nehri kıyısını da çalılardan ve kurumuş ağaç dallarından arındırdı. Ağaçların budamasını da yapan görevliler, ortaya çıkan çöpleri kamyonlara yükleyip, atık depolama merkezine taşıdı. Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kapsamlı bahar temizliği Ceyhan sakinlerini memnun etti. Ceyhanlılar, ilçenin caddelerini, bulvarlarını, meydanlarını, rekreasyon alanlarını ve parklarını pırıl pırıl hale getiren Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan ilçe merkezinde bahar temizliği başlattı. Kızılay, Atatürk, Selahattin Sepici ve Hükümet caddelerindeki kaldırımları, kent mobilyalarını, süs havuzlarını temizleyen, kanalizasyon şebekesini sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlayan Büyükşehir ekipleri, Ceyhan Nehri kıyısını da çalılardan, molozlardan arındırdı, ağaçları budadı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bağlı temizlik ve ilaçlama ekipleri, daha temiz ve yaşanabilir bir Ceyhan için hizmetlerini yoğunlaştırdı. Ceyhan’ın ana arterleri olan Kızılay, Atatürk, Selahattin Sepici ve Hükümet caddelerinde eş zamanlı çalışma yürüten temizlik ve ilaçlama ekipleri, kaldırımları, kent mobilyalarını, korkulukları, süs havuzlarını temizledi. Yoğun temizlik çalışmalarının yanı sıra çeşitli yerlere asılmış afişleri söküp, duvarlara yazılan yazıları silen Büyükşehir ekipleri, moloz ve hafriyat temizliği de yaptı.
Kapsamlı bahar temizliğinde, Büyükşehir görevlileri rekreasyan alanları ve Ceyhan Nehri kıyısını da çalılardan ve kurumuş ağaç dallarından arındırdı. Ağaçların budamasını da yapan görevliler, ortaya çıkan çöpleri kamyonlara yükleyip, atık depolama merkezine taşıdı.
Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kapsamlı bahar temizliği Ceyhan sakinlerini memnun etti. Ceyhanlılar, ilçenin caddelerini, bulvarlarını, meydanlarını, rekreasyon alanlarını ve parklarını pırıl pırıl hale getiren Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.