CEYHAN'DA İBADETHANELERDE VE MEZARLIKLARDA BAYRAM TEMİZLİĞİ

GÜNDEM 08.08.2019 - 14:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1788+ kez okundu.
 

CEYHAN'DA İBADETHANELERDE VE MEZARLIKLARDA BAYRAM TEMİZLİĞİ

Ceyhan Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ortak yürüttüğü çalışmalar kapsamında Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Ceyhan’da vatandaşların ibadetlerini sağlıklı ve temiz bir ortamda yerine getirebilmeleri amacıyla ilçe genelinde tüm mezarlıkların  ve camilerin temizliği tamamladı. Camilerin temizliğine ve mezarlıkların temizliğine önem veren Adana Büyükşehir Belediyesi ile Ceyhan Belediyesi Kurban Bayramı öncesi camilerde ve mezarlıklarda yapılan temizlik çalışmalarına ağırlık veren ekiplerimiz vatandaşların rahat etmesi için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. BAŞKAN AYDAR “CEYHAN BAYRAMA HAZIR” Kurban Bayramında her türlü tedbirleri aldıklarını vurgulayan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Büyükşehir Belediyemize bağlı ekiplerimiz ile Ceyhan Belediyesi ekibimiz uyum içerisinde camilerimizin temizliğinin yanı sıra hem mezarlıklarımızın bakım ve onarım çalışmaları hem de güvenlik konularının üzerinde hassasiyetle duruyor. Halkımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri için temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arife günü ve Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldık. Halkımız ibadet ve mezarlık ziyaretlerini huzur içerisinde yapabilirler.” dedi.

Ceyhan Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ortak yürüttüğü çalışmalar kapsamında Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Ceyhan’da vatandaşların ibadetlerini sağlıklı ve temiz bir ortamda yerine getirebilmeleri amacıyla ilçe genelinde tüm mezarlıkların  ve camilerin temizliği tamamladı.

Camilerin temizliğine ve mezarlıkların temizliğine önem veren Adana Büyükşehir Belediyesi ile Ceyhan Belediyesi Kurban Bayramı öncesi camilerde ve mezarlıklarda yapılan temizlik çalışmalarına ağırlık veren ekiplerimiz vatandaşların rahat etmesi için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN AYDAR “CEYHAN BAYRAMA HAZIR”

Kurban Bayramında her türlü tedbirleri aldıklarını vurgulayan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Büyükşehir Belediyemize bağlı ekiplerimiz ile Ceyhan Belediyesi ekibimiz uyum içerisinde camilerimizin temizliğinin yanı sıra hem mezarlıklarımızın bakım ve onarım çalışmaları hem de güvenlik konularının üzerinde hassasiyetle duruyor. Halkımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri için temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arife günü ve Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldık. Halkımız ibadet ve mezarlık ziyaretlerini huzur içerisinde yapabilirler.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.