CEYHAN GÜREŞ TAKIMI 8 MADALYA İLE GURURLANDIRDI

SPOR 19.12.2018 - 15:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1554+ kez okundu.
 

CEYHAN GÜREŞ TAKIMI 8 MADALYA İLE GURURLANDIRDI

  Ceyhan Belediyesi güreş takımı, Akdeniz bölgesi kış güreşlerinde üstün başarı göstererek, farklı katagoride 8 madalyanın sahibi oldu.   Adana'da düzenlenen Akdeniz bölgesi kış turnuvalarına katılan Ceyhan Belediyesi güreş takımı, yaş katogrisinde yaptığı karşılaşmalarda Ceyhan’ı gururla temsil ederek 8 madalya kazandı.   Ceyhan Belediyesi Güreş Şube Sorumlusu Erdoğan Akkuş ile antrenörler, aldıkları madalyalar ile Ceyhan Belediyesini en iyi şekilde temsil ettikleri için mutlu olduklarını belirterek “Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Kozan, Yüreğir, Sarıcam, Karaisalı ve Tarsus’un katıldığı turnuvada sporcularımız gerekli gayreti gösterdiler. İnşallah madalyaların devamı gelecektir. Bizlerden imkânlarını esirgemeyen ve güvenen başta Belediye Başkanımız Sayın Ali Alper Boydak ve ekibine teşekkür ederiz. Başkanımızdan Allah razı olsun. Her zaman maddi ve manevi olarak destek oldular. Biz de belediyemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah Ceyhan Belediye güreş takımını daha yükseklere taşımak istiyoruz” dedi.   Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, güreş takımımız ile gurur duyduğunu belirterek, “Bugüne kadar girdikleri tüm turnuvalardan güzel derece ve madalyalarla döndüler. Hemşerilerimi ve bizleri ziyadesiyle gururlandırdılar. Ceyhan'a bu onuru yaşatan antrenör ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Ata sporumuz olan güreş de takımımızın daha güzel yerlerde olacağı, büyük başarılara imza atacağını düşünüyor, başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.

 

Ceyhan Belediyesi güreş takımı, Akdeniz bölgesi kış güreşlerinde üstün başarı göstererek, farklı katagoride 8 madalyanın sahibi oldu.

 

Adana'da düzenlenen Akdeniz bölgesi kış turnuvalarına katılan Ceyhan Belediyesi güreş takımı, yaş katogrisinde yaptığı karşılaşmalarda Ceyhan’ı gururla temsil ederek 8 madalya kazandı.

 

Ceyhan Belediyesi Güreş Şube Sorumlusu Erdoğan Akkuş ile antrenörler, aldıkları madalyalar ile Ceyhan Belediyesini en iyi şekilde temsil ettikleri için mutlu olduklarını belirterek “Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Kozan, Yüreğir, Sarıcam, Karaisalı ve Tarsus’un katıldığı turnuvada sporcularımız gerekli gayreti gösterdiler. İnşallah madalyaların devamı gelecektir. Bizlerden imkânlarını esirgemeyen ve güvenen başta Belediye Başkanımız Sayın Ali Alper Boydak ve ekibine teşekkür ederiz. Başkanımızdan Allah razı olsun. Her zaman maddi ve manevi olarak destek oldular. Biz de belediyemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah Ceyhan Belediye güreş takımını daha yükseklere taşımak istiyoruz” dedi.

 

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, güreş takımımız ile gurur duyduğunu belirterek, “Bugüne kadar girdikleri tüm turnuvalardan güzel derece ve madalyalarla döndüler. Hemşerilerimi ve bizleri ziyadesiyle gururlandırdılar. Ceyhan'a bu onuru yaşatan antrenör ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Ata sporumuz olan güreş de takımımızın daha güzel yerlerde olacağı, büyük başarılara imza atacağını düşünüyor, başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.