CEYHAN KENT MEYDANI’NDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 03.06.2020 - 17:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2624+ kez okundu.
 

CEYHAN KENT MEYDANI’NDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

  Ceyhan’ın merkezine Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nin de içinde bulunduğu Kent Meydanı projesi devam ediyor.  Projenin bir an evvel bitirilmesi için çalışmaları inceleyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem incelemelerde bulunarak çalışmalara hız kandırdı.   Vatandaşların merakla beklediği Kent Meydanı projesi içinde bulunan Bilim Kültür ve Sanat Merkezi ile Ceyhan’ın sosyal yaşamının renklenmesi bekleniyor.  İçinde bulunan tiyatro ve konferans salonları ve 24 saat açık kütüphane ile sosyal aktivitelerin ve sanatsal çalışmaların rahatlıkla yapılabileceği Kent Meydanı’nın yemyeşil yapısı ile şehrin ortasında bir nefes alma alanı olacak.   “Kent Meydanı Ceyhan’ın Cazibe Merkezi Olacak”   Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Erdem ; “ Proje üzerinde yapılan alanları değerlendirerek, “Göreve geldiğimizde bizim için en önemli projelerden bir tanesi olan Kent Meydanı Projemiz için daha önce başlatılan çalışmaları sürdürüyoruz. Ceyhan’ın çehresini değiştirecek, şehrin vitrini olacak bu önemli projenin tamamlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız sürüyor. Hafta sonu demeden, gece gündüz ekiplerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin sosyal yaşamına bilimle ve sanatla katkıda bulunacak olan bu proje aynı zamanda kadın, erkek, genç, yaşlı bütün vatandaşlarımızın bir araya gelip güzel vakit geçirebileceği, tiyatro salonları ve kütüphanesi ile bir cazibe merkezi olacaktır” ifadelerini kullandı.      

 

Ceyhan’ın merkezine Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nin de içinde bulunduğu Kent Meydanı projesi devam ediyor.

 Projenin bir an evvel bitirilmesi için çalışmaları inceleyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem incelemelerde bulunarak çalışmalara hız kandırdı.

 

Vatandaşların merakla beklediği Kent Meydanı projesi içinde bulunan Bilim Kültür ve Sanat Merkezi ile Ceyhan’ın sosyal yaşamının renklenmesi bekleniyor.  İçinde bulunan tiyatro ve konferans salonları ve 24 saat açık kütüphane ile sosyal aktivitelerin ve sanatsal çalışmaların rahatlıkla yapılabileceği Kent Meydanı’nın yemyeşil yapısı ile şehrin ortasında bir nefes alma alanı olacak.

 

“Kent Meydanı Ceyhan’ın Cazibe Merkezi Olacak”

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Erdem ; “ Proje üzerinde yapılan alanları değerlendirerek, “Göreve geldiğimizde bizim için en önemli projelerden bir tanesi olan Kent Meydanı Projemiz için daha önce başlatılan çalışmaları sürdürüyoruz. Ceyhan’ın çehresini değiştirecek, şehrin vitrini olacak bu önemli projenin tamamlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız sürüyor. Hafta sonu demeden, gece gündüz ekiplerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin sosyal yaşamına bilimle ve sanatla katkıda bulunacak olan bu proje aynı zamanda kadın, erkek, genç, yaşlı bütün vatandaşlarımızın bir araya gelip güzel vakit geçirebileceği, tiyatro salonları ve kütüphanesi ile bir cazibe merkezi olacaktır” ifadelerini kullandı.

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.