Ceyhan, ‘tamam ‘diyecek!

SİYASET 13.05.2018 - 13:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2411+ kez okundu.
 

Ceyhan, ‘tamam ‘diyecek!

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili aday adayı Dt. Zafer Mülazımoğlu, Ceyhan ilçe örgütünde partililerle buluştu. Mülazımoğlu, “Ceyhanlıyım, Ceyhan’ı kuranların torunlarından biriyim. Ceyhan’a borcum var, CHP’ye borcum var, ezilen, işçiye emekçiye borcum var. Bunun için aday adayı oldum” dedi.     “15 BİN EVE GİRİP CEYHAN’I ALACAĞIZ” Milletvekili adayı gösterilmesi durumunda Ceyhan Belediyesi’nin kazanılması için en büyük mücadeleyi vereceğini belirten Mülazımoğlu, “Adayımızı yanıma alıp 15 bin eve gireceğim. 15 bin evde çay-kahve içip oy isteyeceğim. 15 bin eve girmeyi taahhüt ediyorum. Ceyhan’ı alacağız. Ceyhan ‘tamam’ diyecek” diye konuştu.   “GÖRDÜKLERİMİZDEN SONRA KARAR VERDİK” Yerel seçimlerde Ceyhan’ın kaybedilmesinin ardından çok üzüldüğünü söyleyen Mülazımoğlu, “Eşimle ben bir hafta kedimize gelemedik. O günden beri Ceyhan’ın rengi bana değişik geliyor. Belediye meclis üyeliğim sırasında hem burada hem Adana’da gördüklerim çok rahatsız etti ve aday olmaya karar verdim” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili aday adayı Dt. Zafer Mülazımoğlu, Ceyhan ilçe örgütünde partililerle buluştu. Mülazımoğlu, “Ceyhanlıyım, Ceyhan’ı kuranların torunlarından biriyim. Ceyhan’a borcum var, CHP’ye borcum var, ezilen, işçiye emekçiye borcum var. Bunun için aday adayı oldum” dedi.   
 “15 BİN EVE GİRİP CEYHAN’I ALACAĞIZ”
Milletvekili adayı gösterilmesi durumunda Ceyhan Belediyesi’nin kazanılması için en büyük mücadeleyi vereceğini belirten Mülazımoğlu, “Adayımızı yanıma alıp 15 bin eve gireceğim. 15 bin evde çay-kahve içip oy isteyeceğim. 15 bin eve girmeyi taahhüt ediyorum. Ceyhan’ı alacağız. Ceyhan ‘tamam’ diyecek” diye konuştu.  
“GÖRDÜKLERİMİZDEN SONRA KARAR VERDİK”
Yerel seçimlerde Ceyhan’ın kaybedilmesinin ardından çok üzüldüğünü söyleyen Mülazımoğlu, “Eşimle ben bir hafta kedimize gelemedik. O günden beri Ceyhan’ın rengi bana değişik geliyor. Belediye meclis üyeliğim sırasında hem burada hem Adana’da gördüklerim çok rahatsız etti ve aday olmaya karar verdim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.