CEYHAN TERZİLERİN ACI GÜNÜ…

16.05.2018 - 09:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2689+ kez okundu.
 

CEYHAN TERZİLERİN ACI GÜNÜ…

CEYHAN TERZİLER ESNAF ODASI BAŞKAN VEKİLİ NURETTİN ASLAN'IN KAYINABASI MUSTAFA SUGÖZÜ VEFAT ETTİ.
MERHUM SUGÖZÜ'NÜ SON YOLCUĞUNDA ADANA ESOB BAŞKANI NİHAT SÖZÜTEK İLE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE ESNAF ODASI BAŞKANLARI DA YALNIZ BIRAKMADI.   ADANA - Adana ESOB'a bağlı Ceyhan Terziler Esnaf Odası Başkan Vekili Nurettin Arslan'ın kayınbabası Mustafa Sugözü vefat etti. 76  yaşındaki 5 çocuk babası Mustafa Sugözü'nün cenazesi Ceyhan'da düzenlenen cenaze merasimi sonrası Ceyhan Yeni Mezarlığı'nda gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi.  Merhum Sugözü'nün cenazesine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Yalçın Avcı, Ceyhan Terziler Esnaf Odası Başkanı Fikri Ceyhan ile esnaflar ve yakın akrabaları, dostları katılarak duada bulundular.   Merhum Sugözü'nün defin işlemlerinin tamamlanmasından sonra Başkan Vekili Arslan ile yakınları mezarlıkta saf tutarak, Başkan Sözütek ile yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar ile yakınlarının taziyelerini teşekkür ederek kabul ettiler.   Merhum Sugözü için taziyeler Şahin Özbilen Mahallesi Kınık Sokak No 46'da (Ayşe Malaz Sağlık Ocağı civarı) kabul ediliyor.
CEYHAN TERZİLER ESNAF ODASI BAŞKAN VEKİLİ NURETTİN ASLAN'IN KAYINABASI MUSTAFA SUGÖZÜ VEFAT ETTİ.

MERHUM SUGÖZÜ'NÜ SON YOLCUĞUNDA ADANA ESOB BAŞKANI NİHAT SÖZÜTEK İLE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE ESNAF ODASI BAŞKANLARI DA YALNIZ BIRAKMADI.

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Ceyhan Terziler Esnaf Odası Başkan Vekili Nurettin Arslan'ın kayınbabası Mustafa Sugözü vefat etti.

76  yaşındaki 5 çocuk babası Mustafa Sugözü'nün cenazesi Ceyhan'da düzenlenen cenaze merasimi sonrası Ceyhan Yeni Mezarlığı'nda gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi.  Merhum Sugözü'nün cenazesine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Yalçın Avcı, Ceyhan Terziler Esnaf Odası Başkanı Fikri Ceyhan ile esnaflar ve yakın akrabaları, dostları katılarak duada bulundular.

 

Merhum Sugözü'nün defin işlemlerinin tamamlanmasından sonra Başkan Vekili Arslan ile yakınları mezarlıkta saf tutarak, Başkan Sözütek ile yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar ile yakınlarının taziyelerini teşekkür ederek kabul ettiler.

 

Merhum Sugözü için taziyeler Şahin Özbilen Mahallesi Kınık Sokak No 46'da (Ayşe Malaz Sağlık Ocağı civarı) kabul ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.