CEYHANSPOR ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ İNŞALLAH BİZE BU YIL YAŞATACAK

SPOR 15.09.2018 - 13:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2655+ kez okundu.
 

CEYHANSPOR ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ İNŞALLAH BİZE BU YIL YAŞATACAK

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak yeni sezonda Ceyhanspor’a başarılar diledi.   2018-2019 Futbol sezonuna güçlü bir takım kurarak hazırlanan Ceyhan’ın gururu Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Ceyhanspor’a başarılar dileyen Ceyhan Belediye Başkan vekili, Ceyhanspor Onursal Başkanı Ali Alper Boydak, “Şampiyonluk mutluluğunu yaşayacağımız bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi   BOYDAK; CEYHANSPOR BİZİM GURURUMUZDUR   Ceyhanspor Başkanı Serdar Savrun ve ekibine güvendiklerini dile getiren Başkan Boydak, “Ceyhan'ın çocuklarını Ceyhanspor'a kazandırıldı. Yeni yönetimimizle istişare içerisindeyiz,transferlerini Ceyhanspor ve Ceyhan'ın takımlarında forma giymiş, memleketi için ter dökerek mücadele vermiş gençlerle anlaşarak gerçekleştiriliyor. Kendi memleketlerinde, kendi takımları için mücadele ederek bizi onurlandıracaklar. Ceyhanspor bizim gururumuzdur, takımımız ve taraftarlarımızın her zaman yanındayız. Süper Amatör Bal Liginde bu sene şampiyonluğu tadacağımıza canı gönülden inanıyorum. Ceyhan'ın milli takımı Ceyhanspor’umuza yeni sezonda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.  

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak yeni sezonda Ceyhanspor’a başarılar diledi.

 

2018-2019 Futbol sezonuna güçlü bir takım kurarak hazırlanan Ceyhan’ın gururu Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Ceyhanspor’a başarılar dileyen Ceyhan Belediye Başkan vekili, Ceyhanspor Onursal Başkanı Ali Alper Boydak, “Şampiyonluk mutluluğunu yaşayacağımız bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi

 

BOYDAK; CEYHANSPOR BİZİM GURURUMUZDUR

 

Ceyhanspor Başkanı Serdar Savrun ve ekibine güvendiklerini dile getiren Başkan Boydak, “Ceyhan'ın çocuklarını Ceyhanspor'a kazandırıldı. Yeni yönetimimizle istişare içerisindeyiz,transferlerini Ceyhanspor ve Ceyhan'ın takımlarında forma giymiş, memleketi için ter dökerek mücadele vermiş gençlerle anlaşarak gerçekleştiriliyor. Kendi memleketlerinde, kendi takımları için mücadele ederek bizi onurlandıracaklar. Ceyhanspor bizim gururumuzdur, takımımız ve taraftarlarımızın her zaman yanındayız. Süper Amatör Bal Liginde bu sene şampiyonluğu tadacağımıza canı gönülden inanıyorum. Ceyhan'ın milli takımı Ceyhanspor’umuza yeni sezonda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.