CEYLAN İNŞAAT 16. TÜRKİYE SPOR ÖDÜLLERİ’NDE YILIN BASIN VE JÜRİ ÖZEL ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI

SPOR 20.01.2018 - 10:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1967+ kez okundu.
 

CEYLAN İNŞAAT 16. TÜRKİYE SPOR ÖDÜLLERİ’NDE YILIN BASIN VE JÜRİ ÖZEL ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI

  ABDULLAH AVCI YILIN SPOR ADAMI SEÇİLDİ   YILIN ALTIN ADAMLARI AMPUTE MİLLİ TAKIMI OLDU   Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri’nde basın ve jüri özel ödüllerinin sahipleri belli oldu. İstanbul Başakşehirspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı Yılın Spor Adamı seçilirken, Trabzonsporlu Milli Futbolcu Olcay Şahan Altın Ayakkabı Özel Ödülü’ne layık görüldü. 2017 yılında Avrupa şampiyonu olarak gururumuz olan Ampute Milli Takımı da Yılın Altın Adamları ödülünü kazandı   Spor Türkiye tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri’nde yılın basın ödülleri ve jüri özel ödülleri açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın da katılması beklenen, 22 Ocak Pazartesi günü Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da düzenlenecek törende kazananlar ödülleriyle buluşacak.   Kerem Öncel ve Başak Koç'un sunacağı ödül töreni, Sports TV tarafından da saat 20.30'dan itibaren canlı olarak yayımlanacak.   İşte Yılın Basın Ödülleri: Yılın Spor Kanalı: TRT Spor Yılın Futbol Programı: “Oyun Kurucu”, Bein Sports Yılın Spor Sunucusu: Ersin Düzen, Stadyum, TRT Spor Yılın Spor Yazarı: Atilla Türker, Habertürk Gazetesi Yılın TV Spor Yorumcusu: Erman Toroğlu, A Spor Yılın Spor Gazetesi: Fotomaç Gazetesi Yılın TV Spor Muhabiri: Onur Tuğrul, NTVSpor Yılın Gazete Spor Muhabiri: İsmail Er, Hürriyet Gazetesi Yılın Basın Spor Projesi: Spor Masası, Anadolu Ajansı Yılın Spor Servisi: Doğan Haber Ajansı Yılın Çıkış Yapan Spor Kanalı: Bein Sports Yılın Spor Dergisi: Fitbol Dergisi Yılın Spor Programı: “Gol”, NTVSpor, Emek Ege ve Mert Aydın Yılın Genç Sunucusu: Tugay Kosova, Sports Tv   Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri Jüri Özel Ödülleri Jüri özel ödüllerini kazananlar ise şöyle sıralandı: Altın Ayakkabı Özel Ödülü: Olcay Şahan, Trabzonspor Yılın Altın Adamları: Ampute Milli Takımı Yılın Altın Kadınları: Vakıfbank Voleybol Takımı Yılın Spor Adamı: Abdullah Avcı, İstanbul Başakşehirspor Futbol Kulübü  Basketbol Üstün Hizmet Ödülü: Ergin Ataman, Anadolu Efes Yılın Genç Sporcusu: Beytullah Eroğlu Yılın Futbol Yöneticisi: Ali Düşmez, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASFK) Genel  Başkanı    

 

ABDULLAH AVCI YILIN SPOR ADAMI SEÇİLDİ

 

YILIN ALTIN ADAMLARI AMPUTE MİLLİ TAKIMI OLDU

 

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri’nde basın ve jüri özel ödüllerinin sahipleri belli oldu. İstanbul Başakşehirspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı Yılın Spor Adamı seçilirken, Trabzonsporlu Milli Futbolcu Olcay Şahan Altın Ayakkabı Özel Ödülü’ne layık görüldü. 2017 yılında Avrupa şampiyonu olarak gururumuz olan Ampute Milli Takımı da Yılın Altın Adamları ödülünü kazandı

 

Spor Türkiye tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri’nde yılın basın ödülleri ve jüri özel ödülleri açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın da katılması beklenen, 22 Ocak Pazartesi günü Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da düzenlenecek törende kazananlar ödülleriyle buluşacak.

 

Kerem Öncel ve Başak Koç'un sunacağı ödül töreni, Sports TV tarafından da saat 20.30'dan itibaren canlı olarak yayımlanacak.

 

İşte Yılın Basın Ödülleri:

Yılın Spor Kanalı: TRT Spor

Yılın Futbol Programı: “Oyun Kurucu”, Bein Sports

Yılın Spor Sunucusu: Ersin Düzen, Stadyum, TRT Spor

Yılın Spor Yazarı: Atilla Türker, Habertürk Gazetesi

Yılın TV Spor Yorumcusu: Erman Toroğlu, A Spor

Yılın Spor Gazetesi: Fotomaç Gazetesi

Yılın TV Spor Muhabiri: Onur Tuğrul, NTVSpor

Yılın Gazete Spor Muhabiri: İsmail Er, Hürriyet Gazetesi

Yılın Basın Spor Projesi: Spor Masası, Anadolu Ajansı

Yılın Spor Servisi: Doğan Haber Ajansı

Yılın Çıkış Yapan Spor Kanalı: Bein Sports

Yılın Spor Dergisi: Fitbol Dergisi

Yılın Spor Programı: “Gol”, NTVSpor, Emek Ege ve Mert Aydın

Yılın Genç Sunucusu: Tugay Kosova, Sports Tv

 

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri Jüri Özel Ödülleri

Jüri özel ödüllerini kazananlar ise şöyle sıralandı:

Altın Ayakkabı Özel Ödülü: Olcay Şahan, Trabzonspor

Yılın Altın Adamları: Ampute Milli Takımı

Yılın Altın Kadınları: Vakıfbank Voleybol Takımı

Yılın Spor Adamı: Abdullah Avcı, İstanbul Başakşehirspor Futbol Kulübü 

Basketbol Üstün Hizmet Ödülü: Ergin Ataman, Anadolu Efes

Yılın Genç Sporcusu: Beytullah Eroğlu

Yılın Futbol Yöneticisi: Ali Düşmez, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASFK) Genel  Başkanı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.