CHP Adana’da paramparça

SİYASET 24.12.2017 - 16:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 994+ kez okundu.
 

CHP Adana’da paramparça

CHP Adana’da, tarihinde görülmemiş bir ayrışma yaşanıyor. Artık partililer birbirine kin, nefret ve öfkeyle yaklaşıyor. PARTİ İKİYE BÖLÜNDÜ Aynı partinin üyeleri sosyal medya üzerinden eleştiri sınırını aşıyor, birbiriyle hesaplaşıyor, restleşiyor, hatta hakaret ve suçlamalarda bulunuyor. Parti adeta ikiye bölünmüş durumda. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın tek adamlık mücadelesi yüzünden kadınlar ve gençler bile kutuplaştı. GERGİNLİK BİTMİYOR Önceki gün yapılan Seyhan İlçe Kadın Kolları seçimi iptal edildi. Usulsüzlük iddialarıyla seçimin iptalinin ardından ise gerginlik çıktı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a yakınlığıyla bilinen bir grup ile diğer grup arasında tartışma yaşandı. HAKSIZ REKABET Delege seçimleriyle başlaşan ayrışma, örgüt seçimlerinde daha da büyüdü. Kadın ve Gençlik Kolu seçimlerinde de partililer karşı karşıya getirildi. Zeydan Karalar ise açık-seçik kendi belirlediği adaylara her türlü imkanı sunarak haksız bir rekabet içinde tek adamlık kavgasını her koşulda sürdürdü.

CHP Adana’da, tarihinde görülmemiş bir ayrışma yaşanıyor. Artık partililer birbirine kin, nefret ve öfkeyle yaklaşıyor.

PARTİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Aynı partinin üyeleri sosyal medya üzerinden eleştiri sınırını aşıyor, birbiriyle hesaplaşıyor, restleşiyor, hatta hakaret ve suçlamalarda bulunuyor. Parti adeta ikiye bölünmüş durumda. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın tek adamlık mücadelesi yüzünden kadınlar ve gençler bile kutuplaştı.

GERGİNLİK BİTMİYOR

Önceki gün yapılan Seyhan İlçe Kadın Kolları seçimi iptal edildi. Usulsüzlük iddialarıyla seçimin iptalinin ardından ise gerginlik çıktı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a yakınlığıyla bilinen bir grup ile diğer grup arasında tartışma yaşandı.

HAKSIZ REKABET

Delege seçimleriyle başlaşan ayrışma, örgüt seçimlerinde daha da büyüdü. Kadın ve Gençlik Kolu seçimlerinde de partililer karşı karşıya getirildi. Zeydan Karalar ise açık-seçik kendi belirlediği adaylara her türlü imkanı sunarak haksız bir rekabet içinde tek adamlık kavgasını her koşulda sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.