CHP Adana Milletvekili a. Adayı Gergin: “24 Haziran Aydınlık Türkiye için son şans”

SİYASET 17.05.2018 - 11:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2777+ kez okundu.
 

CHP Adana Milletvekili a. Adayı Gergin: “24 Haziran Aydınlık Türkiye için son şans”

/Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili a. Adayı bankacı, ekonomist Süheyla Gergin, halkın 16 yıllık AKP iktidarından ve yalanlarından çok sıkıldığını, artık TAMAM dediğini söyledi. Gergin, “24 Haziran aydınlık Türkiye için son şans. Halkımızda bunun bilincinde. Bu şansı iyi kullanacağız ve AKP’nin beceriksiz yönetimine son vereceğiz” dedi.
CHP Adana Milletvekili a. Adayı Süheyla Gergin, örgüt ziyaretlerine Seyhan ve Çukurova İlçe başkanlıkları ile sürdürdü. İlk ziyaretini CHP Seyhan ilçe başkanlığına gerçekleştiren Süheyla Gergin Başkan Abeydullah Kolcu ile, İlçe Sekreteri Mehmet Ali Arslanlıoğlu, Başkan Yardımcıları Lütfi Özer, Veysi Daş ve Melih Sabahşen’le bir araya gelerek, hedeflerini ve projelerini anlattı.  “Adana’nın Süheyla Ablası” olarak tanınan Gergin, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin Türkiye’nin geleceği için son fırsat olduğuna dikkat çekti. Gergin, “16 yıldık iktidarda olan beceriksiz AKP yönetimi ülkeyi karanlığa sürükledi. Cumhuriyetin temel değerlerini ve Atatürk ilkelerini yok etmek için sürekli saldırdılar. Toplumu ayrıştırdılar, kendilerinden olmayanları ötekileştirdiler. Özgürlükler kısıtlandı, demokrasiden eser bırakmadılar” dedi.    GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ Halkın artık 16 yıllık bu beceriksiz yönetimden, yalanlarından çok sıkıldığını ve 24 Haziran’da sandık başına giderek bunlara TAMAM diyeceğini hatırlatan Gergin, “Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile çok güçlü bir fırtına yakaladık. Bu fırtınayı arkamıza, aydınlık Türkiye’ye ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Şunu asla aklınızdan çıkarmayalım.  Türkiye yeni bir Kurtuluş Mücadelesi veriyor. Bu yüzden ele ele, omuz omuza, sırt sırta, yan yana çalışacağız. Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, CHP’yi halkın iktidarı yapmak için Adana’da seferberlik başlatacağız.” diye konuştu.  CHP Seyhan ilçe Başkanı Abeydullah Kolcu da ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Süheyla Gergin’e başarı diledi.  CHP Seyhan ilçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Özcan ve yönetim kurulu üyeleriyle de görüşen Süheyla Gergin, kadınlara yönelik projeleri hakkında bilgilendirme yaptı.    PARTİLİLERDEN ÇALIŞMA SÖZÜ ALDI Örgüt ziyaretlerini CHP Çukurova İlçe Başkanlığı ile sürdüren Süheyla Gergin, İlçe başkanı Zihneti Emre ve partililerle bir aya geldi. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, partililerle sohbet eden Süheyla Gergin, her bir CHP’linin ve ittifak partilerinin, kadınların, gençlerin 25 Haziran sabahına kadar gece gündüz demeden çalışması gerektiğinin önemine dikkat çekerek, partililerden her kapıyı çalıp, herkesle görüşmeleri için söz aldı.
/Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili a. Adayı bankacı, ekonomist Süheyla Gergin, halkın 16 yıllık AKP iktidarından ve yalanlarından çok sıkıldığını, artık TAMAM dediğini söyledi. Gergin, “24 Haziran aydınlık Türkiye için son şans. Halkımızda bunun bilincinde. Bu şansı iyi kullanacağız ve AKP’nin beceriksiz yönetimine son vereceğiz” dedi.

CHP Adana Milletvekili a. Adayı Süheyla Gergin, örgüt ziyaretlerine Seyhan ve Çukurova İlçe başkanlıkları ile sürdürdü. İlk ziyaretini CHP Seyhan ilçe başkanlığına gerçekleştiren Süheyla Gergin Başkan Abeydullah Kolcu ile, İlçe Sekreteri Mehmet Ali Arslanlıoğlu, Başkan Yardımcıları Lütfi Özer, Veysi Daş ve Melih Sabahşen’le bir araya gelerek, hedeflerini ve projelerini anlattı. 
“Adana’nın Süheyla Ablası” olarak tanınan Gergin, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin Türkiye’nin geleceği için son fırsat olduğuna dikkat çekti. Gergin, “16 yıldık iktidarda olan beceriksiz AKP yönetimi ülkeyi karanlığa sürükledi. Cumhuriyetin temel değerlerini ve Atatürk ilkelerini yok etmek için sürekli saldırdılar. Toplumu ayrıştırdılar, kendilerinden olmayanları ötekileştirdiler. Özgürlükler kısıtlandı, demokrasiden eser bırakmadılar” dedi. 
 
GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
Halkın artık 16 yıllık bu beceriksiz yönetimden, yalanlarından çok sıkıldığını ve 24 Haziran’da sandık başına giderek bunlara TAMAM diyeceğini hatırlatan Gergin, “Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile çok güçlü bir fırtına yakaladık. Bu fırtınayı arkamıza, aydınlık Türkiye’ye ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Şunu asla aklınızdan çıkarmayalım.  Türkiye yeni bir Kurtuluş Mücadelesi veriyor. Bu yüzden ele ele, omuz omuza, sırt sırta, yan yana çalışacağız. Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, CHP’yi halkın iktidarı yapmak için Adana’da seferberlik başlatacağız.” diye konuştu. 
CHP Seyhan ilçe Başkanı Abeydullah Kolcu da ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Süheyla Gergin’e başarı diledi. 
CHP Seyhan ilçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Özcan ve yönetim kurulu üyeleriyle de görüşen Süheyla Gergin, kadınlara yönelik projeleri hakkında bilgilendirme yaptı. 
 
PARTİLİLERDEN ÇALIŞMA SÖZÜ ALDI
Örgüt ziyaretlerini CHP Çukurova İlçe Başkanlığı ile sürdüren Süheyla Gergin, İlçe başkanı Zihneti Emre ve partililerle bir aya geldi. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, partililerle sohbet eden Süheyla Gergin, her bir CHP’linin ve ittifak partilerinin, kadınların, gençlerin 25 Haziran sabahına kadar gece gündüz demeden çalışması gerektiğinin önemine dikkat çekerek, partililerden her kapıyı çalıp, herkesle görüşmeleri için söz aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.