CHP’de çarşaf liste yok!

SİYASET 16.02.2020 - 17:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2400+ kez okundu.
 

CHP’de çarşaf liste yok!

  Adana’da, ilçe kongrelerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il kongresini 22 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirecek.  BLOK LİSTE KESİNLEŞTİ Kongreye blok listeyle gidileceği kesinleşti. CHP kulislerinden sızan bilgi ve iddialara göre, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatıyla kongreye blok listeyle gidilecek. Yani parti içi demokrasinin bir göstergesi olan ve CHP kültürüne yakışan bir anlayış il kongresinde hayata geçirilmeyecek.  ÖNEMLİ İSİMLER DOĞRULADI Partinin bazı önemli isimleri de il seçimine çarşaf listeyle gidilmeyeceğini doğruladı. Kongre öncesinde mevcut başkan Mehmet Çelebi ile Avukat Hacı Hüseyin Kılınç adaylığını açıklarken, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde il başkanlığından istifa eden Emrah Kozay, hiçbir göreve talip olmadığını açıklamıştı.

 

Adana’da, ilçe kongrelerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il kongresini 22 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirecek. 

BLOK LİSTE KESİNLEŞTİ
Kongreye blok listeyle gidileceği kesinleşti. CHP kulislerinden sızan bilgi ve iddialara göre, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatıyla kongreye blok listeyle gidilecek. Yani parti içi demokrasinin bir göstergesi olan ve CHP kültürüne yakışan bir anlayış il kongresinde hayata geçirilmeyecek. 

ÖNEMLİ İSİMLER DOĞRULADI
Partinin bazı önemli isimleri de il seçimine çarşaf listeyle gidilmeyeceğini doğruladı. Kongre öncesinde mevcut başkan Mehmet Çelebi ile Avukat Hacı Hüseyin Kılınç adaylığını açıklarken, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde il başkanlığından istifa eden Emrah Kozay, hiçbir göreve talip olmadığını açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.