CHP’de deprem!

SİYASET 06.02.2019 - 18:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1639+ kez okundu.
 

CHP’de deprem!

CHP’nin kurucu Çukurova Belediye Başkanı ve aynı ilçenin belediye başkan aday adayı Yıldıray Arıkan partisinden istifa etti.  ARIKAN’IN DSP ADAYLIĞI KONUŞULUYOR CHP’nin millet ittifakı kapsamında Adana’nın Sarıçam ilçesini İYİ Parti’ye bırakmasının ardından belediye başkan adayı Celal Güven istifa ederek DSP’den Sarıçam Belediye Başkan adayı olmuştu. Güven’in ardından partinin önemli isimlerinden Arıkan’ın da istifa etmesi CHP’yi karıştırdı. Arıkan’ın Seyhan ya da Çukurova’dan DSP adayı olacağı konuşuluyor.  MECLİS ÜYELERİNİ GENEL MERKEZ BELİRLEYECEK Bu arada Seyhan ve Yüreğir’de meclis üyelerinin belirlenmesi için gerçekleşitirilen temayülle ilgili, CHP’nin il ve ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelgede “Listeleri onama yetkisi genel merkez yönetim kurulundadır” ifadelerinde yer verildi. Oy hırsızlığı yapıldığı ortaya cıkan Çukurova ilçesi’nde ki  temayülle ilgili ise herhangi bir görüşe yer verilmedi.

CHP’nin kurucu Çukurova Belediye Başkanı ve aynı ilçenin belediye başkan aday adayı Yıldıray Arıkan partisinden istifa etti. 
ARIKAN’IN DSP ADAYLIĞI KONUŞULUYOR
CHP’nin millet ittifakı kapsamında Adana’nın Sarıçam ilçesini İYİ Parti’ye bırakmasının ardından belediye başkan adayı Celal Güven istifa ederek DSP’den Sarıçam Belediye Başkan adayı olmuştu. Güven’in ardından partinin önemli isimlerinden Arıkan’ın da istifa etmesi CHP’yi karıştırdı. Arıkan’ın Seyhan ya da Çukurova’dan DSP adayı olacağı konuşuluyor. 
MECLİS ÜYELERİNİ GENEL MERKEZ BELİRLEYECEK
Bu arada Seyhan ve Yüreğir’de meclis üyelerinin belirlenmesi için gerçekleşitirilen temayülle ilgili, CHP’nin il ve ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelgede “Listeleri onama yetkisi genel merkez yönetim kurulundadır” ifadelerinde yer verildi. Oy hırsızlığı yapıldığı ortaya cıkan Çukurova ilçesi’nde ki  temayülle ilgili ise herhangi bir görüşe yer verilmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.